Haberler

En Uzun Börek Yeme Yarışması"

Börek yeme yarışmasından görüntüler- Börek yapımı- Ödül töreni Bursa Valiliği, Bursa'nın Meşhurları Derneği (BURMED) ve bir börek ustası tarafından düzenlenen "En Uzun Börek Yeme Yarışması", renkli görüntülere sahne oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Börek yeme yarışmasından görüntüler- Börek yapımı- Ödül töreni Bursa Valiliği, Bursa'nın Meşhurları Derneği (BURMED) ve bir börek ustası tarafından düzenlenen "En Uzun Börek Yeme Yarışması", renkli görüntülere sahne oldu.Kent Müzesi önünde düzenlenen yarışmada 32 kişi, en uzun böreği yemek için mücadele etti. Kadir Kerem'in 5 metre 10 santimetre uzunluğunda kol böreği yiyerek birinciliği elde ettiği yarışmada, Hüseyin Şenay 4 metre 60 santimetre ile ikinci, Mehmet Acar ise 3 metre 25 santimetre ile üçüncü oldu. Yarışmanın birincisine sürücü ehliyeti bedeli, ikinciye bisiklet, üçüncüye ise elektrikli fırın hediye edildi. Yarışmayı organize eden börek imalatı firmasının sahibi Hasan Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "En Uzun Börek Yeme Yarışması" ile dünyaya seslerini duyurmak istediklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title