Haberler

'EN'LER Yarışacak

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu sene 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlediği "9.Uluslararası Antep Fıstığı ve Sanat Festivali" kapsamında birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Etkinlikler çerçevesinde Gaziantep'e has Antep yemekleri ve yöresel tatlı yapma yarışması, yine Gaziantep'in meşhur baklava ve lahmacun yeme yarışmaları düzenleniyor.

Gaziantep'in yöresel yemeklerinden Pirpirim Aşı ile yine yöresel tatlılarından olan Nişe Helvası yapımı için Gaziantepliler hünerlerini sergileyecekler. Bu yıl da yapılacak olan yarışmalarda dereceye girenler çeşitli hediyeler verilecek.

EN ÇOK VE HIZLI BAKLAVA VE LAHMUCUNU YEME YARIŞMASI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen yarışmalarda müracaatlar devam ediyor.

20 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek olan "Baklava Yeme" yarışmasına 19 Eylül tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

21 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek olan "Lahmacun Yeme" yarışması için 20 Eylül tarihinin müracaat için son başvuru olduğu açıklandı.

Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri "Uluslararası Antep Fıstığı ve Sanat Festivali"nde düzenlenen törenle verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title