Haberler

"En İyi Mobil Web Sitesi"

Güncelleme:

Bank Asya, "The Mobies" ödüllerinde, "En İyi Mobil Web Sitesi" kategorisinde birinci oldu.

Bank Asya'nın Ödülü 'CEP'te

Türkiye'nin öncü Katılım Bankası Bank Asya, Ortadoğu'nun ve Afrika'nın En Büyük Mobil Teknoloji ve Uygulama Organizasyonu olan "The Mobies" ödüllerinde, "En İyi Mobil Web Sitesi" kategorisinde birinci oldu.

Yeni ürün ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Bank Asya, hizmet kalitesiyle takdir toplamaya devam ediyor. Bank Asya, 2010 yılından itibaren hizmet verdiği cep.bankasya.com.tr Cep Şubesi ile Ortadoğu'nun ve Afrika'nın En Büyük Mobil Teknoloji ve Uygulama Organizasyonu olan "The Mobies" ödüllerinde, "En İyi Mobil Web Sitesi" kategorisinde birincilik kazandı.

Terrapinn Grup tarafından düzenlenen "The Mobies" ödüllerine, 11 farklı kategoride 250'den fazla aday katıldı. Yarışmaya katılan adaylar kullanıcı deneyimi, WAP Sitesinin firmaya sağlamış olduğu fayda, farklı cihazlara uyumluluk gibi birçok kritere göre değerlendirildi. İşlem çeşitliliği, farklı telefon modellerine uyumlu alt yapısı ve kullanıcı dostu ara yüzü ile Mobil Bankacılık sektöründe en iyiler arasında yer alan Bank Asya Cep Şubesi, kazandığı bu ödülle başarısını uluslararası platformlarda da kanıtlamış oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bank Asya Türkiye Afrika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title