Haberler

En İyi İphone Oyunlarından Tiny Wings Güncellendi!

En iyi iPhone oyunlarından birisi olarak gösterilen Minik Kanatlar nihayet güncellemesine kavuştu.

En iyi iPhone oyunlarından birisi olarak gösterilen Minik Kanatlar nihayet güncellemesine kavuştu.

Flappy Bird'ten yıllar önce iPhone cihazlarına gelen ve oldukça sevilen ve bağımlılık yapan oyunlar arasında yer alan Minik Kanatlar  güncellendi.

Perşembe günü Tiny Wings geliştiricisi şirket iki yıl gibi uzun bir aradan sonra yayımladığı güncelleme ile sevenlerine erken noel hediyesi vermiş oldu.

Güncelleme de en önemli değişiklik olarak Flight Scholl moduna 5 yeni bölüm eklenmiş.

Ayrıca Apple TV uygulamasıda 2.99$ fiyatla yayımlandı.

Son olarak, güncelleme oyunun grafiklerini iPhone 6 ve 6 Plus'ın daha yüksek çözünürlüklü ekranlarına uygun hale gelmiş oldu. Oyunun son güncellemesi hatırlanacağı gibi iPhone 6 piyasaya sunulmadan önce yani Ağustos 2014'te yayımlanmıştı.

Tiny Wings Versiyon 2.2 Sürümünde neler değişti

– iPhone 6 ve iPhone 6 Plus çözünürlük desteği eklendi.

– Gupy islands eklendi :  'flightschool' moduna 5 yeni bölüm eklendi

– Apple Tv Kontrol eklendi (use your iOS device as a controller for the Tiny Wings TV app)

– bugfixes

TinyWings versiyon 2.2 indir

Mashable

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title