Haberler

En İlginç Buluşlar Sanayiciyle Buluşuyor!

Adres Patent Firması'nın buluş sahiplerini sanayicilerle bir araya getirme amacıyla başlattığı "Buluş Günleri"ne sayılı günler kaldı.

Adres Patent Firması'nın buluş sahiplerini sanayicilerle bir araya getirme amacıyla başlattığı "Buluş Günleri"ne sayılı günler kaldı. Uçak gövdesi için tasarlanmış paraşütten x-ray cihazında ötmeyen kemere, özel hasta yatağından döner kurutucusuna kadar Türkiye'nin en ilginç tescilli buluşları "Buluş Günleri" kapsamında sergilenecek. Yüzden fazla buluş sahibinin ve sektörlerinin yeni ürünlere hasret inovaktif sanayicilerin buluşacağı kapsamlı etkinliğe, bu sene 35. yılını kutlayan Porof. Zihni Sinir'in çizeri İrfan Sayar da konuk olacak.

Döner Kurutucusundan Uçak Paraşütüne Yüzlerce Buluş!

Adres Patent, Türkiye'nin ihracat hedefine bir adım daha yaklaşabilmesi amacıyla buluş sahipleriyle sanayicileri Silivri Belediyesi ev sahipliğinde aynı platformda buluşturmaya hazırlanıyor. 400 m²'lik alanda 100'den fazla buluş sahibinin buluşlarını tanıtma fırsatı bulacağı '"Buluş Günleri" kapsamında uçak paraşütünden x-ray cihazında ötmeyen kemere, felçli hastaların tüm ihtiyaçlarını hareket etmeden karşılayabileceği özel hasta yatağından döner kurutma cihazına kadar Türkiye'nin en ilginç buluşları sergilenecek. Etkinliğin ilk gününe bu sene 35. yılını kutlayan Porof. Zihni Sinir'in çizeri İrfan Sayar da konuk olacak.

Patent Artık Ticarileşiyor!

Adres Patent firması ve Silivri Belediyesi iş birliği ile Kadir Has ve Aydın Üniversiteleri'nin katılımlarıyla 16 – 17 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Buluş Günleri"ne Silivri Belediyesi ev sahipliği yapacak. "Türkiye Patent Hareketi" kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte AR-GE ve ÜR-GE odaklı çalışan sanayici ve iş adamları, AR-GE projeleri ve yeni teknoloji sahipleriyle bir araya getirilerek tescil koruması altındaki önemli buluşların Türk sanayisine katkı sağlamasına imkan tanınacak.

400 M²'lik Özel Alanda 100 Buluş Sergilenecek!

Belediye merkezinde kurulacak özel alanda yüzden fazla buluş sahibinin 4 m²'lik stantlarda buluşlarını sergileyeceği organizasyon kapsamında, Adres Patent yetkilileri tarafından Ar-Ge, inovasyon ve Patent Fabrikası konularında eğitim seminerleri düzenlenecek. Ayrıca alanında uzman yetkililer organizasyon alanında katılımcıları patent, faydalı model, lisanslama ve teşvik konularında bilgilendirecek. Patent - faydalı model tescilli bir buluşu olan mucitlerin ve niş buluşları üretime dönüştürmek isteyen sanayicilerin katılımıyla "Patent Fabrikası" çatısı altıda gerçekleştirecek "Buluş Günleri" kapsamında, üreticiyle fikir sahibini bir araya gelirken uzmanlar tarafından detaylı bilgi içeriği sağlanacak.

ORGANİZASYON BİLGİLERİ

Fuar Yeri ve Tarihi: Silivri Belediye Merkezi / 16-17 HAZİRAN 2012  Saat: 09.30 – 19.00

Ücretsiz Ulaşım:

16-17 Haziran saat 08.00    : Taksim AKM Önü ve Kadıköy Rıhtım'dan Silivri Fuar Alanı'a ücretsiz otobüs seferi düzenlenecektir.

16-17 Haziran saat 19.00    : Silivri Fuar Alanı'ndan Taksim AKM Önü ve Kadıköy Rıhtım'a ücretsiz otobüs seferi düzenlenecektir.

Organizatör: ADRES PATENT – SİLİVRİ BELEDİYESİ

Katılımcı Profili:

- AR-GE ve ÜR-GE Odaklı Üretim Yapan İş Adamları

- Sanayi Firmaları

- Teknokent ve AR-GE / ÜR-GE Departman Yetkilileri

- Mühendislik Fakülteleri Öncelikli Akademik Çalışanlar

- Sanayi ve Ticaret Odaları

- Buluş Sahipleri

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Basın Bültenleri

Türkiye Silivri Kadıköy Taksim Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title