Haberler

En Güzel Karne Hediyeleri FLO'dan Alınır!

Güncelleme:

Çocuklar yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının sonrasında eğlence ve dinlenmeyi hak ediyor!

FLO'nun birbirinden şık ve rahat ayakkabı, sandalet ve terlik modelleriyle sizler de çocuklarınız için zorlanmadan hediye seçebilirsiniz.

Babetler, sneakerlar, rengarenk sandaletler, tatillerin vazgeçilmezi olan terlikler ve daha birçok alternatif FLO çocuk koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Fantastik dünyanın en göz alıcı kahramanlarından WinX, Ever After High, Ben10, Max Steel, Minions, Spyman, Micky Mouse, Minnie Mouse, Frozen, Star Wars ve Örümcek Adam temalı modeller de hem kız hem de erkek çocuk koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Parlak ve canlı tonların yer aldığı kız çocuk koleksiyonu; renkli sneakerlar, şık ve rahat sandaletler çocukların hareketli yazına eşlik ediyor. Sportif ve trendy modellerle dikkat çeken erkek çocuk koleksiyonunda yaz aylarının her daim modası olan marin tarzı ayakkabılar ve çocukların rahat adımlar atmasını sağlayan birbirinden sevimli sandalet modelleri ön plana çıkıyor.

FLO'nun 2016 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu'nu daha yakından görebilmek için ve çocuğunuz için en ideal hediyeyi seçebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title