Haberler

En Gözde Mekân Kuğulu Park

Başkan Uğurlu'nun en çok önem verdiği ve kentin en hareketli bölgesinde yer alan Kuğulu Park çalışmaları hız kazandı.

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu çalışmalarla Karamanımızı yaşanabilir, çağdaş bir kent seviyesine getirmek için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Şehrimizin en gözde mekânlarından birisi olmaya aday olan Kuğulu Park yaklaşık 3000 metrekarelik alanda yer alacak. Parkın içerisinde 8 adet kamelya, 40 metrekare kafeterya ve 40 adet oturma bankı ile vatandaşların hizmetine sunulacak. Yine park içerisinde bulunan havuzun etrafında yapılacak teras, traverten taş ile döşenecek. Teras alanında 150 metrekarelik asma-germe membran kullanılarak gölge ve serin mekan oluşturulacak. Park içerisindeki gezinti yollarında granit ve bazalt taşı ile desen oluşturulacak.

Yolların üzerinde vatandaşların dinlenebilmesi için banklar bulunucak. Havuzun dış duvarı doğal kaynak taş ile kaplanarak, havuzun içine mavi cam mozaik kullanılacak. Havuzun üst kısmındaki kademeli bölümde çağlayan nozullu fıskiye, havuzun alt kısmında ise kollektör sistemli fiskiye kullanılacak. Havuzun üzerinde ahşap köprü uygulaması yapılarak havuzun üzerinden karşı tarafa geçiş sağlanacak. Göz alıcı formlara sahip değişik renklerde ağaç ve çalı türleri kullanılarak park son derece görsel hale getirilecek ve park alanı otomatik sulama sistemi ile sulanacak.

Şehir gürültüsünden ve stresten bir nebze olsun vatandaşların rahatlayabileceği bir mekân olması planlanan Kuğulu Parkta çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title