Haberler

    Emre Mor, Hırvatistan Maçı Sonunda Hocasından Özür Diledi

    Güncelleme:

    Hırvatistan maçı sonunda yedek kulübesine gelirken tepki gösteren Emre Mor, karşılaşma sonunda Fatih Terim'den özür diledi.

    Hırvatistan maçında oyundan alındıktan sonra kulübenin kenarında yarattığı gerginlikle dikkatleri üzerine çeken Emre Mor maç bitiminde ilk iş olarak hocasından özür diledi.

    Yedek kulübesine söylenerek gelen sonrasında kramponlarını sinirli bir şekilde çıkararak kulübeye oturan ve alamadığı paslardan şikayet ederek kendini anlatmaya çalışan Emre Mor soyunma odasında kendisini affettirdi.

    ÖZÜR DİLEDİ

    Vatan gazetesinin haberine göre Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in oyuncusunun gençliğine vererek, soyunma odasına yolladığı Emre Mor karşılaşmanın bitiminde soluğu hocasının yanında aldı. Türkçesi yeterli olmadığı için İngilizce konuşan Emre Mor özürlerini iletti. Fatih Terim ise kafasını okşadığı oyuncusuna şu öğütte bulundu:

    'ÖNEMLİ OLAN ÇALIŞMAK'

    "Pas almak, vermek bunlar futbol kariyerinde çok karşılaşacağın konular. Saha içinde bu durumlar her zaman olur. Tam tersi pozisyona göre senin de pas vermediğin oyuncular vardır. Bir de böyle düşün. Futbolun olgunlaştığında bu konulara kafanı takmazsın. Sen bunları bir köşeye bırak ve futboluna odaklan. Daha yolun başındasın ve çok yeteneklisin. Çalışarak bu yeteneklerini daha da geliştirebilirsin"

    İLK ŞİKAYETİ DEĞİL

    A Milli Takım'ın en küçüğü olan 19 yaşında ve hala ergenliğe geçiş halini sürdüren Emre Mor, benzer bir sıkıntıyı Fransa'daki Avrupa Şampiyonası hazırlık kampında da yaşamıştı.

    Çalışma sırasında pas alamadığı için şikayetini ileri boyuta taşıyan genç oyuncu Emre Mor, idmanı bırakıp takım arkadaşlarını şikayet etmeye giderken, Nihat Kahveci'nin araya girmesiyle yatışmıştı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Hırvatistan Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title