Haberler

Emre Belözoğlu, Trabzonspor Maçında Oynamayacak

Güncelleme:

Emre Belözoğlu, G.Saray maçında sakatlığı tam geçmemesine rağmen oynamış ve gözyaşları içinde oyundan çıkmıştı. Milli futbolcu bu nedenle Trabzonspor maçında oynamayacak.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, sezonun en önemli maçlarından birini cumartesi günü Trabzonspor'la oynayacak.

Sükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak kritik karşılaşma öncesi sarı lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım'dan iyi haberler geldi. Sakatlıkları geçen dört oyuncu da, teknik direktör İsmail Kartal görev verdiği taktirde Trabzonspor karşısında forma giyebilecek.

Ancak, kaptan Emre Belözoğlu, yeniden sakatlanma riskini göz önüne alarak cumartesi günü oynamama kararı aldı.

AĞLAYARAK ÇIKMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Emre, bu sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray maçında, sakatlığı tam olarak geçmemesine rağmen forma giymiş, ancak derbide yeniden sakatlanmıştı. Maçın 15. dakikasında dizindeki ağrılar nedeniyle yedek kulübesine, "Beni çıkarın" işareti yapan tecrübeli futbolcu, bir süre dizlik ile oynamaya çalışmış, ancak ağrıları artınca 34. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

O gün, maçı tamamlayamadığı için sahaya gözyaşları içinde terkeden Emre Belözoğlu, aynı durumu tekrar yaşamamak adına Trabzonspor maçında oynamama kararı aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

emel emel:

IRKÇI İNSANLARDAN NEFRET EDERİM VOLKAN EMRE GİBİLERİ

19
14
yanıtYanıtla
tokatMobil-ANDROID:

turk futbolunun yüz karası

19
13
yanıtYanıtla
tokatMobil-ANDROID:

turk futbolunun yüz karası

16
16
yanıtYanıtla
antepliMobil-ANDROID:

Türk futbolunun 100 karası

20
10
yanıtYanıtla
gerçekler:

böyle şahsiyetsizlere asgari ücret bile fazla. . . .

17
8
yanıtYanıtla
BÜŞRA GEZİCİ:

NE AĞLAMAMAK İÇİN NE BİÇİM MAHŞET HADDİNİZ BİLİN TERBİYESİZLER

12
12
yanıtYanıtla
EMRE BASAR:

EMRE VE TAKIM ARKADAŞLARI VEFEKAR İNSANLAR OLDUĞUNDAN BÜYÜK FUTBOLCULAR ÖZVERİ GÖSTERİYORLAR AGLAMASIDA HIRSINDAN CINCONVE HAMSI VE KUS CA DUSUNENLEERIN CEKEMEDIGINDEN KAYNAKLANIYOR YAZARIMIZDA BU ZIHNIYETTE BELLI AMA CEKEMEYENLER MASKE TAKSIN ŞAMPIYON BELLI 2. KIM OLACAK BELIRLEYIN !!! :)

8
12
yanıtYanıtla
oktay:

bu emre nedense derbilerde hep yok

8
11
yanıtYanıtla
Gül:

kaytarıyomuş. . . . . çekemiyosunuz adamı sakatsa sakat sizene yediğiniz golleri çabuk unuttunuz. ADAMDIR EMRE BELÖZOĞLU. ŞAMPİYON FENERBAHÇE

11
7
yanıtYanıtla
Gül:

üstüne alınana cevap olsun kupayı kaldırırken ne kullandığımızı söyleriz. . . FENERBAHÇE

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title