Haberler

    Emre'den Milli Takım Açıklaması: Bırakacağım Varsa da Bırakmam!

    Güncelleme:

    Fenerbahçeli futbolcu, Milli Takım konusunda üretilen ayrılık dedikodularına, "Niye Milli Takım'ı bırakacağım ki? Haa bırakacağım varsa bile, bu saatten sonra hiç bırakmam" dedi.

    Fenerbahçeli futbolcu, Milli Takım konusunda üretilen ayrılık dedikodularına, "Asla" diyerek cevap verdi: "Mücadeleden asla yılmadım, yılmam da... Öyle kolay kolay pes edecek birisi değilim. Niye Milli Takım'ı bırakacağım ki? Haa bırakacağım varsa bile, bu saatten sonra hiç bırakmam"

    MİLLİ TAKIM'I BIRAKACAK DENİLDİ

    Hollanda maçından sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, on oyuncusunu Türkiye'ye geri gönderdi. Bunlar, özellikle şampiyonluk mücadelesi veren, Hollanda karşısında yorulan ve genç alternatifleri bulunan isimlerdi. Ama bunun hemen ardından şöyle bir iddia ortaya atıldı: Emre Belözoğlu, milli takımı bırakıyor.

    "YILMADIM, YILMAM"

    Bu dedikodu neden ortaya çıkmıştı. Çünkü, yurda dönen 10 futbolcu arasında Emre Belözoğlu da vardı. Gerçekten Emre, ay-yıldıza veda mı ediyordu?

    İşte Emre'nin yanıtı...

    "Yıllarımız yalanla mücadeleyle geçti." diyen Emre, "Bundan asla yılmadım, yılmam da... Öyle kolay kolay pes edecek birisi asla değilim. Olmadığımı da en iyi sen bilirsin. Niye Milli Takım'ı bırakacağım ki? Haa, bu saatten sonra bırakacağım varsa bile, bırakmam. Öyle yalan dolan haberlerle uğraşacak zamanım yok." dedi.

    "ÜLKEM, BAYRAĞIM DEĞERLİ"

    Milli dava konusunda kendisinin bir takım değerleri olduğunu da dile getiren Emre Belözoğlu, "Bu değerlerimin başında ülkem gelir, bayrağım gelir. Bunlar için mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

    93 MAÇTA 9 GOL

    A Milli Takım'da 2000 yılından bu yana forma giyen Emre Belözoğlu, 93 maçta yer alırken rakip kalelere 9 gol bıraktı. 2002 Dünya Kupası'nda ve EURO 2008'de gelen yarı final başarılarında aday kadroda bulunan Emre, bir maçta daha oynaması halinde milli formayı en çok giyen 4. oyuncu olacak.

    KAYNAK: MİLLİYET

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emre Belözoğlu Fatih Terim Hollanda Türkiye Spor Haberler

    500

    Yorumlar (86)

    realite:

    emre ve volkan üzerinden fb ezikliğini örtbas etmek isteyen , milli bir oyuncuyu ıslıklayacak kadar hainleşen ve alçalan fb düşmanları. . daha çoooook bekleyeceksiniz, bizde bir emre gider bin emre gelir. . . volkan da emre de milli olmaya devam edecektir. . fb ile mertçe sahada hesaplaşın(yiyorsa), öyle yurt dışlarında tel örgüler arkasında kalleşçe ıslıklayarak değil. . ezik başkanlarınız (orman) hedef göstermesiyle, galeyana gelen ezikler topluluğu sizi. . . .

    10
    25
    yanıtYanıtla
    reis:

    emre ezziklere acı verdirmeye devam edecektir. . . kamu oyuna saygıyla duyurulur. . fb kulübü. . .

    10
    22
    yanıtYanıtla
    İİNAN:

    BİR FENERBAHÇELİ OLARAK BU TİPTEN UTANIYORUM. UMARIM AYAĞI KIRILIR DA GÖRMEYİZ BİR DAHA!!!!

    21
    8
    yanıtYanıtla
    Biri dahamobilWeb@haberler.com:

    Hic bir degisiklik yok. Emre ayni bildigimiz Emre. Sahte Kabadayi gibi bir sey. Tutmayin, birakin da biri sunu uflesin

    22
    2
    yanıtYanıtla
    123:

    Emre nin başlı başına bir iticiliği var bırak başka takımı artık kendi takımı bile tahammül edemiyor avrupada kuzu olan emre Türkiye de kurt olmuş bu kadar mı şımartılır bir insan emre den kat kat iyi oyuncular nerelerde oynuyor ama biz birilerine taktık mı kafayı ana avrat küfün de etse şike de yapsa toz kondurmayız

    20
    4
    yanıtYanıtla
    anti keMAL:

    kANSIZ

    17
    6
    yanıtYanıtla
    Amin:

    SEN TARIHE AHLAKSIZ BIR OYUNCU OLARAK GECTIN TERIM LÜKSEMBURGDA SENI OYNATIR SENDE BUNU FIRSAT BILEREK BIR GOL ATMIS OLURSUN ( COK ZAYIF BIR TAKIM) HALKA YUTURMAYA CALISIRSINIZ AYNI YASADIGIMIZ POLITIKA GIBI BENIM GÖZÜMDE SIZLER AHLAK KAREKTER YOKSUNLARISINIZ.

    16
    5
    yanıtYanıtla
    ugurmobilWeb@haberler.com:

    Gs de oynarken de aynı idi. Ozaman kimse emreye laf söylemiyordu. Futbolcu hırçın olmalı biraz deniliyordu. Küfür konusuna gelince sahada 90 dk küfür eden taraftarın emreyi eleştirmesi çok manidar. Acaba maç izleyip te 90 dk küfürsüz tamamlayan adam varmı. Sizler Hocalar dan fetva mı aldınız size yasak Değil mi bu küfür.

    5
    16
    yanıtYanıtla
    AHLAK FAKİRİ EMRE:

    SEN BIRAKMADIĞIN MÜDDETÇE BİZDE MİLLİ MAÇ İZLEMİYORUZ ZATEN. . .

    14
    6
    yanıtYanıtla
    mersin ulan:

    Çık futboldan pis adam

    15
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title