Haberler

Emre Altuğ'un Annesi Vefat Etti, Çağla Mesajıyla Herkesi Duygulandırdı

Güncelleme:

Emre Altuğ'un annesi Gülçin Altuğ hayatını kaybetti. Acı kaybın ardından eski gelini Çağla Şıkel, Instagram'dan duygusal bir mesaj paylaştı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un İzmir'de ikamet eden annesi Gülçin Altuğ uzun bir süredir Çeşme Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan Gülçin Altuğ gece yarısı hayata gözlerini yumdu.

"NASIL DA SEVİYORDUK BİRBİRİMİZİ RABBİM ŞAHİT!"

Gülçin Altuğ'un vefatının ardından eski gelini Çağla Şıkel instagram hesabında herkesi duygulandıran bir mesaj paylaşarak "Nasıl da seviyorduk birbirimizi rabbim şahit! Seni tatlı, naif, süslü kadınım. Yavrularımın babaannesi, benim Gülçin'im... Gidişinle yüreğime bir düğüm daha attın.. Huzurla uyu meleğim. Seni cok özleyeceğiz..." ifadelerinde bulundu.

ESKİ KAYINVALİDESİNDEN DESTEK MESAJI

Hayata gözlerini yuman Gülçin Altuğ, 2015'in Mayıs ayında bir giyim koleksiyonu hazırlayan Çağla Şıkel'e büyük destek vermiş "Gönlüm sizlerle... Çağla'mın şans yolu açık olsun. Başarıları devamlı olsun. Duacıyım, öpüldünüz" mesajını sosyal medya hesabında paylaşmıştı...

Gülçin Altuğ, yarın Çeşme Hacı Memiş Ağa Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Çakabey Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emre Altuğ Çeşme İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (18)

aaaa:

Çağla evli olsaydin sevinirdin belkide kaynanam òldú diye dimi kızzz itiraf et kaynanayı ne yapmali kaynar kazana atmali yandimm gelin dedikce altına odun atmali

8
74
yanıtYanıtla
HABER 25.Mobil-IOS:

Bayraklar yarıya insin bakim

2
39
yanıtYanıtla
....:

Bu kadin çok yapmazik...

6
26
yanıtYanıtla
Konyalı fatih:

Allah rahmet eylesin.

30
0
yanıtYanıtla
Furno Mobil-IOS:

Mevla bağışlayıcıdır insanın son nefesdeki tövbesi varsa bilemeyiz ama iman varsa cennette var Resulullahı kabul ve mevlaya iman cennetin anahtarııdr baskalarını fiziken eleştirecegımıze kendimize bakalım sayın yorumcular

26
1
yanıtYanıtla
o.o:

sadece dünya bitti asıl hayat başlıyor

23
2
yanıtYanıtla
CZLNDRC:

O. O : sen gidip gorüp geri mi geldin kí ''ASIL HAYAT BASLIYOR'' diyebiliyorsun. Gördüysen instaya at da biz de görelim ''ASIL HAYAT''I :)))))))

yanıt2
yanıt2
Hh:

Allah rahmet eylesin büyük acı anne gidince bir yanın hep eksik

22
1
yanıtYanıtla
KONYAMobil-ANDROID:

neden ÖZEL HASTANEYE yatirmamis ki. o kadar para kazanıp annesini devlet hastanesinde yatırmak nedir.

2
20
yanıtYanıtla
Ceylin:

Allah rahmet eylesin geride kalan insanlarda kendine ait birşeyler bırakmak güzeldir IYILIK yap ki iyilikle anılırsin

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title