Haberler

Emrah'ın Oğluna Canlı Yayında Talip Yağdı!

Güncelleme:

Zahide Yetiş, 24 yaşındaki Tayfun'un evlenmek istediğini kendisiyle paylaştığını söyleyince talipleri programa bağlanarak yakışıklı gence evlilik teklifinde bulundu.

'Zahide ile Yetiş Hayata' programına katılan şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, başarılı televizyoncu Zahide Yetiş'e "Ben baba olmak istiyorum ama babam gibi değil" deyince canlı yayına telefon yağdı.

TEKLİF YAĞDI

Yetiş, yayın öncesi 24 yaşındaki Tayfun'un evlenmek istediğini kendisiyle paylaştığını söyleyince talipleri programa bağlanarak yakışıklı gence evlilik teklifinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zahide Yetiş Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (26)

Fatih ÇamlıcalıMobil-IOS:

Oyumuz CHDP'ye.

13
38
yanıtYanıtla
ApaçimobilWeb@haberler.com:

hadi Emrah neyse artik anladik da. Bir babaannesi de mi bu cocuga sahip cikmadi ya.

30
2
yanıtYanıtla
vaybeee:

kızlar bence yanlış ata oynuyorsunuz!Emrah bu çocukla ilgilenmiyor. o yüzden maddi menfaat beklemeyin. . .

30
2
yanıtYanıtla
Okan tatlıMobil-IOS:

Emrah baban ola bilir ama sen kendi parani herkes gibi kazana bilirsin gidip calisarak birak artik babanin pesini kendi yolunu ciz

29
1
yanıtYanıtla
ErtuMobil-IOS:

Akpartiiiiiii

16
12
yanıtYanıtla
kara melekmobilWeb@haberler.com:

İyide kimseye zorla babalık yaptıramazsın adam istemediki baştan çocuğu dayatmanın anlamı yoktu olan çocuğa oldu.

24
3
yanıtYanıtla
32mobilWeb@haberler.com:

Babasindan dolayi evlenmek istiyorlardir...babasi belki dugununde taki bile takmaz..

25
2
yanıtYanıtla
sonmobilWeb@haberler.com:

Dunden beri son dakika haberi buysa lanet olsun goren dese dunyada baska birsey yok

25
0
yanıtYanıtla
1905mobilWeb@haberler.com:

Ay canım benim ya..Gencecik delikanlıyı şu durumlara düşürdün ya emrah Allah seni bildiği gibi yapsın..baba yüzü görmemesine rağmen çok efendi maşallah.. Artık ne kadar patlağı varsa yığılır telefona ah oğlum tv den kızmı alınır yaaa cnm..

20
2
yanıtYanıtla
Mardinli Mobil-IOS:

Baba oglul bir olmuş gizli ittifak bu amaç reyting mesur olmak kısa yoldan para kazanmak. Yoksa eli yüzü düzgün her seyden once sağlıklı. Gider bir yerde Çalışır Ayakları üzerinde durur. Her yetimin her yoksulun Emrah gibi babasımi var!!!

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title