Haberler

Emniyette "Paralel Yapı" Operasyonu

Hakkında yakalama kararı bulunan eski İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Karakayalı teslim oldu.

İzmir merkezli 13 ilde "yasa dışı dinleme" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, eski il emniyet müdür yardımcısı Ramazan Karakayalı teslim oldu.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, "çeşitli kurumlarda çalışan kamu görevlilerinin telefonlarının yasa dışı dinlenildiği" yönünde başlattığı soruşturma çerçevesinde şüpheliler arasında yer alan Karakaya, avukatıyla İzmir Emniyet Müdürlüğü Bozyaka Hizmet Binasına geldi.

Karakayalı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce Elazığ'a tayininin çıktığını, görev yerine gittiği sırada hakkındaki yakalama kararını öğrendiğini ve İzmir'e geri döndüğünü söyledi.

Kendisinin mütevazı bir ailede yetiştiğini ve emniyet mensubu olarak devlete hizmet etme imkanı bulduğunu belirten Karakayalı, "Bugün gelinen süreçte illegal dinleme adı altında bir suçlamayla karşı karşıyayız. Yaptığımız hiçbir iş kanunsuz ve illegal değildir. Önleyici anlamda yapılan çalışmaların tamamı hakim kararıyla, yetkili mahkemelerden alınan kararlar doğrultusunda yapılmıştır ve hiçbirinde kanunsuzluk yoktur" diye konuştu.

Karakayalı, açıklamasının ardından emniyet binasına girerek teslim oldu. Böylece operasyon kapsamında gözaltına alınanların sayısı 30'a çıktı.

Bu arada Emniyet Müdürlüğünün Bozyaka semtindeki hizmet binasına İzmir Bağımsız milletvekili Erdal Kalkan, bir süre gözaltında bulunan emniyet mensuplarının yakınlarıyla görüştü. Kalkan, daha sonra emniyet binasına girdi. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Karakaya İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title