Haberler

Emniyet, Senelik İzindeki Tüm Personeli Görev Başına Çağırdı

Güncelleme:

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü, yurt genelinde yaşanan toplumsal olaylar nedeniyle senelik izindeki tüm personeli görev başına çağırdı.

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü, yurt genelinde yaşanan Kobani protestolarında çıkan olaylar nedeniyle senelik izindeki tüm personeli görev başına çağırdı.

EMNİYET ALARMA GEÇTİ

Kobani olayları nedeniyle gerginliğin üst seviyeye ulaşması Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nü de harekete geçirdi.

TÜM İZİNLER KALKTI

Personel Şube Müdürlüğü'nün kaleme aldığı üst yazıyla senelik izindeki personeller dahil tüm izinlerin kaldırıldığı bildirildi.

"GÖREV BAŞINA DÖNÜN"

Personele cep telefonu mesajıyla da iletilen yazıda, personelin senelik izinlerini kesip görev başına dönmeleri ve tüm personelin görevli oldukları birimlere intikal etmeleri istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Kobani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

izindeki polis:

ülkeyi bu hale siz getirdiniz. polisin elinden tüm gücü aldınız. kanun önünde eşitlik kalmadı artık. belli bir kesime kanun dışı tavizler verdiniz. şimdi polis imdat diyorsunuz. izindeyim kardeşim ve izinim bitene kadar da gelmiyorum. ne yapıyorsanız yapın

20
3
yanıtYanıtla
ela:

bende şu bir haftaya kadar ışıta kızıyordum ama şimdi bu hayinleri gördükce ışıtı sevmeye başladım kaçmayın beyler buyurun kobaniye

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title