Haberler

Emniyet Operasyonunu Yürüten Hakim ve Savcıya İnceleme

Güncelleme:

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Emniyet Operasyonunu yürüten savcı ve davaya bakan hakim hakkında "inceleme" kararı aldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'nın, 9 rütbeli ve rütbesiz polisin gözaltına alındığı 22 Temmuz Operasyonu'nu yürüten savcı ve davaya bakan hakim hakkında "inceleme" kararı aldığı öğrenildi.

Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre HSYK 3. dairesi, sanık konumundaki polislerin avukatlarının yaptığı "soruşturmadaki usulsüzlükler" konusunu görüşüp, karara bağladı. 3. Daire oy birliği ile operasyon savcısı İrfan Fidan ile Sulh Ceza Hakimi İslam Çiçek hakkında "inceleme" izni verdi.

"KAÇ İSMAİL KAÇ"

Operasyon sonucu gözaltına alınan polislerin davasına bakan Hakim Çiçek, adliyede dava sürerken, yabancı bir kişiyle görüntülenmiş, o kişiye "kaç İsmail kaç" demesi de görüntülere yansımıştı.

Savcı Fidan hakkında yapılacak müfettiş incelemesinin ise, sanık avukatlarının "yasal gözaltı süresini geçirmek" ve "zabıt katibine sahte tutanak düzenletmek" iddiaları konusunda olacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zeynep Gürcanlı İslam Çiçek İrfan Fidan Hürriyet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (45)

Adalet İstiyorum:

Vaay be adalet biraz olsun işlemeye başladı mı desek. Gerçi bugüne kadar neredeydin HSYK

36
9
yanıtYanıtla
alp:

asıl suçlu recep tayyiptir onun alınıp içeri tıkılması gerek.

26
13
yanıtYanıtla
ak gençlik:

bu incelemeyi yapanlar da paralel olabilir. hainlerin idam edilmeli

8
31
yanıtYanıtla
alim@m.m:

Boşkonuşma işiniz sizin zaten milleti galyana getirmek

yanıt0
yanıt0
Sade vatandaşm@m.m:

Düne kadar beraber kolkola yürüyordunuz şimdi idam diyorsun. Hepiniz akp yalakalığı yapıyorsunuz. Başbakanı hata yapmayan peygamber gibi görüyorsunuz aynı cemaatçilerin hocaefendiyi gördüğü gibi. Bence iki grupda aynı hatayı yapıyor. Her iki tarafında çok doğruları çok da yanlışları var. Keşke bu enerjilerini didişmek yerine türkiyenin geleceğini güçlendirmeye harcasalar daha düne kadar olduğu gibi

yanıt0
yanıt0
ERHAN:

PARALEL YAPININ HSYK İÇİNDEKİ GÜCÜ DEVAM EDİYOR İNŞALLAH HSYK ATAMALARINDA BU SORUN ORTADAN KALKAR İNCE ELEYIP SIK DOKUMAK LAZIM ZİRA ALINLARINDA CEMAATÇ, İYİM YAZMIYOR

11
25
yanıtYanıtla
OKANMLKS@KK.COM:

bu paralel senin arkana doğru uzanıyor olmasın arkadan çalışıyor olmasın senin :)))

yanıt0
yanıt0
vatansever80a_kaptan11@hotmail.com:

valla bu ülkede tek bir paralel yapı var oda akp ve kck yani pkk bu paralelcilerle 12 yıl her naneyi yiyip milli ordumuzu bitirdiniz önce akp onun hesabını vermelidir şuandada pkk la bir olup ülkeyi bölmek üzereler bunudamı paralele yükleyeceksiniz

yanıt0
yanıt0
HSYK 3.CEMAATİ:

Bu Daire çözülse zaten iş bitmiştir. Bunlar cemaatin Mürit savcıları, Hizmet hareketinin kara şovalyeleri.

13
23
yanıtYanıtla
Halilosman8160@mynet.com:

Evet o zaman tamamen irana teslim edilmiş olur ülkemiz. Sizde . . . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title