Haberler

Emniyet Müdüründen Engelli Çocuğa Sürpriz Doğum Günü

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, 5 yaşındaki down sendromlu Serhan Mugan’a Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde sürpriz doğum günü hazırlayıp beraber mum üfledi.

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, 5 yaşındaki down sendromlu Serhan Mugan'a Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde sürpriz doğum günü hazırlayıp beraber mum üfledi.

Adana Emniyet Müdürü Ak, eşi Fatma Ak ile birlikte 5 yaşındaki down sendromlu Serhat Mugan'a büyük bir sürpriz hazırladı. Ak, Mugan'ı eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezinden ablası ve diğer engelli çocuklarla birlikte çevik kuvvet otobüsüyle aldırarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne getirdi. Burada Ak, Mugan'a sürpriz doğum günü partisi yaptı. Ak, Mugan'ı kucağına alarak onu önce sevip daha sonrada yaş pastanın üzerine konan mumları birlikte üfleyerek doğum gününü kutladı. Ak, daha sonrada Mugan ile birlikte yaş pastayı kesip misafirlere ikram etti. Ak, Mugan'a ayrıca eşi Fatma Ak ile birlikte hediye de verdi. Mugan'ın ablası Nurcan Mugan, kardeşinin 5 yaşına girdiğini rehabilitasyon merkezinde doğum günü yapılacağını bildiğini ancak çevik kuvvet sürprizinden haberleri olmadığını belirterek, "Bizim için çok büyük bir sürpriz oldu. Ancak hem kardeşim hem de ben çok mutlu olduk. Hiç unutmayacağımız bir doğum günü oldu. Herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Ak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title