Haberler

Emniyet Kemeri Şahin Ailesinin Hayatını Kurtardı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde oturan ve üniversiteye kaydını yaptıran Keçiören'deki yeğenlerini ziyaret eden Şahin ailesinin içinde bulunduğu otomobile dönüş yolunda arkadan çelik kapı yüklü Tır çarptı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde oturan ve üniversiteye kaydını yaptıran Keçiören'deki yeğenlerini ziyaret eden Şahin ailesinin içinde bulunduğu otomobile dönüş yolunda arkadan çelik kapı yüklü Tır çarptı. Otomobil, orta refüjdeki bariyerlere çarparken, Tır'ın altında kalmaktan son anda kurtulan aileyi emniyet kemeri yola fırlamaktan kurtardı.Kaza, Ankara-İstanbul D-750 karayolunun 35. kilometresinde sürekli kazaların yaşandığı Kazan ilçesinin Aydın Mahallesi yakınlarında gece 23.00 sıralarında meydana geldi. Kızılcahamam'da oturan Mustafa Şahin (38) eşi Fatma (39) ve tek çocukları 4 yaşındaki Berna'yı da alıp, 06 H 3972 plakalı otomobilleri ile amca oğlunu ve bu yıl üniversiteye kaydını yaptıran yeğenini Murat'ı tebrik etmek için Keçiören ilçesindeki evlerine ziyarete gitti. Ancak dönüş yolunda sürekli kazaların yaşandığı Aydın Mahallesi yakınlarına geldiklerinde arkadan gelen Murat Karadeniz'in (36) kullandığı 67 TZ 671 plakalı çelik kapı yüklü Tır çarpması sonucu içinde bulundukları otomobil orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Tır'ın altında kalmaktan son anda kurtulan Şahin ailesi, emniyet kemeri sayesinde yola fırlamaktan kurtulup, hayatta kalmayı başardı.

Aynı firmaya ait 3 Tır'ın peş peşe seyir halindeyken yaşanan kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, araçta bulunan Şahin ailesinin burnu dahi kanamadı. 13 yıllık evli çiftin 9 yıl sonra gördüğü tedaviler sonucu dünyaya gelen 4 yaşındaki kızları Berna'nın kaza sırasında otomobilin arka koltuğunda uyuduğu belirtildi. Barna'nın kazadan 5 dakika önce annesinin kucağından uyumak için arka koltuğa oturtulduğu belirtildi. Berna'nın kaza sırasında koltuk arasına düşerek kurtulduğu belirtilti. Kazadan sonra kızını kucağından bırakmayan anne Fatma Şahin, Berna bize Allah'ın bir hediyesi. Çok şükür Allah onu bize bağışladı diyerek yaşadığı şoku anlattı.

Kızılcahamam Belediyesine bağlı özel bir firmada su tesisatçısı olarak çalışan baba Mustafa Şahin'in aracını 6 ay önce bankadan kredi çekerek aldığı ve ilk aracı olduğu öğrenildi. Kazada hafif yaralanan Anne Fatma Şahin ve kızı Berna, Kazan Devlet Hastanesin'deki tedavilerin ardından taburcu edildi. Tır Şoförü Muharrem Karadeniz'Kazan Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadesinin ardında serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılcahamam Fatma Şahin Keçiören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title