Haberler

    Emmanuel Emenike: Çılgın Biriyim

    Güncelleme:

    Gaziantepspor maçında attığı iki golle yıldızlaşan Nijeryalı futbolcu Emenike, maç sonu yaptığı açıklamalarda takım arkadaşlarını tebrik etti.

    Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 3-0'lık skorla mağlup ettiği maçta attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan isimlerden olan Emmanuel Emenike, maç sonrası yaptığı açıklamalarda kalan maçlara da aynı şekilde konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

    Lig TV'ye konuşan Nijeryalı yıldız, "Öncelikle tabii ki de Fenerbahçeli takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Her şeylerini verdiler ve bugünkü üç puanı almamızda hepimizin emeği oldu. Çok mutluyuz. Benim için de çok özel maçlardan birisi oldu. Geldiğimde biraz bocaladım ama son dönemlerde iyiye gitmeye başlamıştım. Takım arkadaşlarıma karşı hayal kırıklığı oluşturmadığım için de çok mutluyum. Benim için özel günlerden birisiydi." dedi.

    Şampiyonluk konusunda temkinli konuşan golcü oyuncu, "Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı önemli bir avantajımız var ama lig henüz bitmedi. Puan farkını korumaya devam etmek istiyoruz. Daha önümüzde maçlar var ve bunlara konsantre olmamız gerekiyor. Tekrar ediyorum, lig daha bitmedi." ifadelerini kullandı.

    Emenike, ilk gol sonrası yaşadıkları ilginç gol sevinciyle ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi: "Gol sevinçlerinde çılgınlık yapmayı seviyoruz. Ben de çılgın biriyim diyebilirim. Güzel gollerimizi de güzel bir şekilde kutlamaya çalışıyoruz."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Emmanuel Emenike Gaziantepspor Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title