Haberler

Emma Watson, Arınç'ın Kahkaha Sözlerine Tepki Olarak Fotoğraf Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Emma Watson, Bülent Arınç'ın,"Kadın herkesin içinde kahkaha atmaz" sözlerinden sonra açılan #direnkahkaha hastag'iyle fotoğraf paylaşarak tepkisini ortaya koydu.

Harry Potter film serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle yıldızı parlayan sanatçı Emma Watson, Facebook sayfasından #direnkahkaha hastag'i ile bir fotoğraf paylaştı. Watson'ın bu fotoğrafı Arınç'ın sözlerine tepki olarak yorumlandı.

26 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

Birleşmiş Milletler (BM) İyi Niyet Elçisi Emma Watson'ın resmi Facebook sayfasındaki paylıştığı fotoğra 26 milyon takipçisine ulaştı. Ünlü yıldız Facebook hesabında paylaştığı fotoğraflarda ciddi yüz ifadesi ile dikkat çekiyor.

"KADIN HERKESİN İÇİNDE KAHKAHA ATMAZ"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Kadın ise o da iffetli olacak. Mahrem-namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak" sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamış tepkiler yabancı basında da geniş yer bulmuştu.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bülent Arınç Emma Watson Facebook Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

hediye:

gazze,ölürken,emmacık,niye,tivit,atmadı,atmaz,çünkü.aç.kalır,israilliler,ona,mama.vermezler

47
17
yanıtYanıtla
bilgin:

emma watson kimdir ? bir büyücü filmiyle ünlenmiş kişidir, büyüyü gerçekte kimler yapıyorlar ? SİYONİZM MASONLAR

24
16
yanıtYanıtla
BİLGİNbilginnnn@gmail.com:

ANTİ git araştırma yap bir halttan haberin yok benim ellerimi yorma burda, dünya senin bildiğin gibi bir yer değil izlediğin dinlediğin hemen hemen her şey şeytan yada Allaha hizmet için yapılıyor ama sen farkında değilsin

yanıt0
yanıt0
TÜRK:

Birilerinin bir tarafına battı bu laf herhalde.Elin hermonie si bile karışmış işe.Hepsi gezici bunların.Gezi olaylarındada bu böyle şeyler paylaşıyordu.

19
18
yanıtYanıtla
Y.ozan:

Arada bi kasinanlar oluyor iste.....................Siyonistlerin kemik toplayicilari

28
8
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Sizene kardeşim sen kendi ananın bacının namusunu iffetini koru yeter, milletin kahkasıyla namusuyla ne uğrasıyonuz.İnsan içinden gelmeyerek namaz kılsa dua etse neye yarar.Sen zorla yaptırınca sevapmı kazanıyon sanıyosun?

17
19
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ya benim anlamadığım bir şey var arkadaşlar. Bu Amerikalı yıldızlar tüm işlerini güçlerini bırakıp Türkiye''nin iç siyasetini bu kadar yakından takip etmeleri mümkün değil !. Bir düşünün biz çıkıp serinkanlı bir milletvekilinin dediği bir söze yorum yapacağız ve bunu sosyal medya ortamından paylaşacağız !!! He bu neyi gösteriyor, Türkiye''nin Gezi olaylarındaki gibi benzer senaryoların hala hedefte olduğunu gösteriyor. Sana ne Bülent Arınç''ın dediğinden manyak kız.??!!

21
13
yanıtYanıtla
EMEKLİ MÜFTÜ:

Türk değil, Müslüman değil. Tepkisi gayet normal. Peki içerdeki sözde müslümanlara ne demeli? Kahkahayla gülmek mekruhtur. Birkaç hadis-i şerif meali:(Eğer Cennet ve Cehennemi görseydiniz, az güler çok ağlardınız.) [Müslim](Eğer benim bildiklerimi bilseydiniz, az güler çok ağlardınız.) [Buhari](Çok gülmek kalbi öldürür ve müminin değerini düşürür.) [Tirmizi](Allahü teâlânın kendinden razı olup olmadığını bilmeden kahkahayla gülene şaşılır.) [E. Nuaym](Mescidde gülmek, kabirde karanlıktır.) [Deylemi](Gülerek günah işleyen, ağlayarak Cehenneme gider.) [Ebu Nuaym]Bir âyet-i kerime meali:(Az gülsünler, çok ağlasınlar!) [Tevbe 82]Resulullah, Hazret-i Mikail’in gülmeyişinin sebebini Hazret-i Cebrail’e sual eder. O da, (Cehennem yaratıldığından beri hiç gülmemiştir) cevabını verir. (İ. Ahmed)Çok gülenin heybeti azalır, çok şaka yapan hafife alınır. (Hazret-i Ömer)Ömrümde bir defa güldüm, ona da pişmanım. (İmam-ı a''zam)

25
8
yanıtYanıtla
yavuz:

abi ne alaka şimdi bu elin gavuru neden maydonoz olmuş zaten dini belli onlar için normal ama bizim gavurlarda bunları örnek alıyor aslında her koyun kendi bacağından asılır boşverin böyle haberleri toprağın altında da bunlar gülecek zebanilerle heheheh:)

19
12
yanıtYanıtla
EDAA:

O değilde Saba Tümer''in yatacak yeri yok o zaman :)

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title