Haberler

Emlakbuluyoruz.com" Yenilendi

Emlak sektöründe alışveriş yapmak isteyenler çini 7 yıl önce kurulan "emlakbuluyoruz.com" yenilenen yüzünü Gaziantep'te tanıttı.

Emlak sektöründe alışveriş yapmak isteyenler çini 7 yıl önce kurulan "emlakbuluyoruz.com" yenilenen yüzünü Gaziantep'te tanıttı.

Bir üniversite projesi olarak Gaziantep Üniversitesi Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı "emlakbuluyoruz.com" yenilendi. Başta Gaziantep olmak üzere Adana, Kayseri, Mersin, Konya, Antalya'da hem emlak ofisleri hem de emlak alışverişleri yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği emlak ilan platformu olan "emlakbuluyoruz.com" Gaziantep Üniversitesi Teknopark'ında yenilenen yüzünü tanıttı.

Kurucu ortaklardan Barış Yurtseven, toplantıdaki konuşmasında uzun süredir yenilenme sürecinde olduklarını söyledi.

Emlakbuluyoruz.com'un akademisyen emlak profesyonellerinin ihtiyaçlarına çözümler sunan, yeniliklerin yanı sıra sistemi kullanarak emlak alışverişlerini güvenilir şekilde yapmak isteyen kişilerin de hayatlarını kolaylaştıracak bir platform olduğunu ifade eden Yurtseven, yenilenen yüzün kullanıcılara kolaylıklar sağlayacağını vurguladı.

Ortaklardan Ersin Akay ise kullanıcılara aktif çözümler üreten bir platform olduklarını ve sitedeki tüm çalışmaların en ince ayrıntılara kadar planlandığını kaydetti.

Emlakbuluyoruz.com'un marka danışmanlığını yürüten emlak duayeni Hilmi Işıkören'in de yer aldığı toplantıda, "Emlakta Başarının Sırları" adlı eğitim gerçekleştirildi.

Programa katılan emlak profesyonellerine katılım belgesi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Kayseri Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title