Haberler

Emir Preldciz Kadro Dışı Mı?

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Emir Preldzic'in kadro dışı bırakıldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Henüz verilen bir karar yok" dedi.

Prestij maçı Fenerbahçe'nin

Anadolu Efes maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, Emir Preldzic'in durumuyla ilgili sorulan soruya, "Oyuncum bir hata yaptı. Sadece bu kadar, bu konuyla ilgili başka söyleyecek bir şeyim yok. Takımla ilgili kararlar, benim kararımdır. Her şeyi düşünmek için daha çok zamanımız var, henüz verilen bir karar yok" yanıtını verdi.

Obradovic, maçla ilgili de şunları söyledi:

"Euroleague'deki son karşılaşmamızdı. İlk olarak, bizi bütün Euroleague maceramız boyunca destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle bu akşam, çok fazla iddiamız kalmamasına rağmen bizi desteklemeye gelenler, ayrıca teşekkürü hak ediyor. Onların desteği bizim için çok önemli, umarım Türkiye Ligi'nde de bizi desteklemeye devam ederler. Bu akşamki karşılaşma hakkında yorum yapmak zor. Anadolu Efes çok fazla eksikle geldi. Oyun kurucuları yoktu, bu durumda oynamaları zordu. Ben de bazı oyuncularımı dinlendirmeye çalıştım. Bazılarına fırsat verdim. Ama söyleyebilirim ki, son 2 maçtır uzunlarımız çok iyi oynuyor. Uzunlar ve kısalar arasındaki denge bizim için çok önemli."

1996 doğumlu Berk Uğurlu'nun performansına da değinen tecrübeli antrenör, "Bugün yine Berk Uğurlu için yeteneğini gösterme adına güzel bir fırsat oldu. Gelecekte ona oynaması için daha çok fırsat verebilmeyi umuyorum" dedi.

Pınar Karşıyaka ile pazar günü oynayacakları maçla ilgili de Obradovic, "Bundan sonraki rakibimiz Pınar Karşıyaka. Daha sonraki maçlarımız için artık 7 günlük hazırlık sürecimiz olacak. Bunu kullanıp, her şeye hazırlıklı olmamız gerekiyor. Anadolu Efes'e de Beko Basketbol Ligi için başarılar diliyorum. Kim bilir, belki onlarla yolumuz bir kez daha kesişir" diye konuştu.

Anadolu Efes'in başantrenörü Vaggelis Aggelou ise, "Her iki takım için de bir üst tura çıkmak anlamında çok fazla şey ifade etmeyen bir maçtı. İki takım da genç oyunculara fırsat verdi. Bizim sakatlarımız var. Üç oyun kurucumuz sakatlığından dolayı bu karşılaşmada forma giyemedi. İyi bir mücadele ortaya koymaya çalıştık. Maçın bazı bölümlerinde istediklerimizi sahaya yansıttık, bazılarında yansıtamadık. Çok açık ki temaslar ve savunma ribaundları istediğimiz gibi olmadı. Savaşmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Top 16'da elde ettiğimiz tecrübe, Türkiye Ligi'ndeki karşılaşmalarda bize faydalı olacaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Fenerbahçe Ülker Zeljko Obradovic Emir Preldzic Anadolu Efes Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title