Haberler

Emir Berke Zincidi'nin "Et" İsteği Doğru Değilmiş

Güncelleme:

Emir Berke Zincidi, 9'uncu yaş gününü başrol oynadığı dizinin çekimleri sırasında kutladı. Küçük oyuncunun, sette 'et krizi çıkardığı' iddialarına anne ve babası cevap verdi.

Kanal D'nin sevilen dizisi "Bir Deniz Hikayesi"nin yeni bölümü için önceki gün Çengelköy'de set kuruldu. Çekimler sırasında dizinin küçük başrol oyuncusu Emir Berke Zincidi'nin 9'uncu yaş günü de kutlandı. Sürpriz kutlamaya Emir Berke'nin annesi Sevgi Zincidi ile babası Berkant Zincidi de katıldı.

"ET İDDİASI GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, çocuklarının sette 'et krizi' çıkardığı iddiasına tepki gösterdi. Sevgi ve Berkant Zincidi, oğullarının dizinin Bozburun'daki çekimleri sırasında set ekibine zorluk çıkardığı, her gün 110 km uzaklıkta yer alan bir restorandan et getirttiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"NEDEN BANA HAKARET EDİYORLAR"

Konuyla ilgili yasal işlemleri başlattığını açıklayan Berkant Zincidi, "Şımarık, kaprisli bir çocuk gibi göstererek oğlumuzun başarısını köreltmeye çalışıyorlar. Son iki yılda yapılan sekizinci kötü haber bu. Artık Emir Berke büyüdü, sosyal medyayı kullanıyor. Olumsuz haberleri biz ondan saklıyorduk, ancak iPad'inden görmüş. Bir gün hakkındaki bir yorumu gösterip 'Baba ben bu abiye ne yaptım, neden bana hakaret etmiş? Neden benim için yalan şeyler yazıyorlar?' diye sordu. O daha çocuk, böyle haberler yazılması çok yanlış" dedi.

"ÇOCUK OLDUĞUMU UNUTMASINLAR"

"Lütfen benim çocuk olduğumu unutmasınlar" diyen Emir Berke de hakkındaki olumsuz haberlere üzüldüğünü söyledi: "Futbol oynayan, bale yapan yaşıtlarım var ama onlar için kimse kötü şeyler yazmıyor. Ben onlara ne yaptığımı bilmiyorum ama unutmasınlar ki ben daha çocuğum."

Kaynak: Hürriyet


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emir Berke Zincidi Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

cerenMobil-ANDROID:

sus len bacaksiz hic sevmiyorum su cocugu yaaa

22
4
yanıtYanıtla
ömer:

bu adi pis çocuktan nefret ediyorum

11
14
yanıtYanıtla
Hmmm:

Bu cocuk cok itici geliyor bana. Bilmiyorum ya ustlendigi rollerden dolayimidir ya da hakikaten boyle mi? Ekranda gordugum an hele konusmasi ve soyledigi kelimeler tamamen tiksindiriyor insani. Lan oglum sen cocuksun git cocukca konus ne o buyukker gibi konusmalar..yesilcamin cocuklarini da gecti bu

21
3
yanıtYanıtla
AYKIRI:

SEVMEYEBİLİRSİNİZ , İTİCİ BULABİLİRSİNİZ AMA HEPİMİZİN EVLADI VAR , O SADECE BİR ÇOCUK . . . SİZ YETİŞKİN GİBİ DAVRANIN ÖNCE. . .

20
4
yanıtYanıtla
yonca:

bu çocuktan nefret ediyorum itici ve görgüsüz

14
8
yanıtYanıtla
Hh:

Sen de çocuk gibi davran velet sanki atomu parçalamış

17
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu çocuğun dizisinin neyini izliyorlarda bölüm başına 20 bin tl alıyormuş, , , , ,

10
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gerçkden cok ıtıcı bı cocuksun bılmıs 30 yasında bı erkek gıbı tavırlar sacını savurmalar falan . cocuksan cocuk gıbı ol cocuk dızılerınde ol bune saçma sapan seyler

15
5
yanıtYanıtla
HTC:

BU SIPA DA BAŞIMIZA ADAM OLDU

13
6
yanıtYanıtla
tracers:

bu ülkede açlıktan ölen çocuklar var ! bide bu habere bak ! anası babasıda sonradan görme ! çokcuk desen tam bir yaratıkk !

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title