Haberler

Emine Erdoğan ve Katar Emirinin Annesi Moza'dan, Suriyeli Sığınmacılara Ziyaret (2)

Emine Erdoğan ve Katar Emirinin annesi Moza'dan, Suriyeli sığınmacılara ziyaret- Erdoğan ve Moza, Nizip ilçesindeki konteyner ve çadır kentte kalan Suriyeli sığınmacıların sorunlarını dinledi- Suriyeli bir kadından ülkesinde yaşadıklarını dinleyen Erdoğan'ın duygulandığı gözlendiGAZİANTEP (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza, Nizip ilçesindeki konteyner ve çadır kente barınan Suriyelileri ziyaret etti.

Emine Erdoğan ve Katar Emirinin annesi Moza'dan, Suriyeli sığınmacılara ziyaret- Erdoğan ve Moza, Nizip ilçesindeki konteyner ve çadır kentte kalan Suriyeli sığınmacıların sorunlarını dinledi- Suriyeli bir kadından ülkesinde yaşadıklarını dinleyen Erdoğan'ın duygulandığı gözlendiGAZİANTEP (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza, Nizip ilçesindeki konteyner ve çadır kente barınan Suriyelileri ziyaret etti.Ziyarette, Emine Erdoğan ve aynı zamanda Education Above All Vakfı'nın başkanlığını yürüten Moza'ya, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Fuat Oktay eşlik etti.İlçedeki Suriyelilerin barındığı konteyner kentte AFAD İl Başkanı Sinan Atakan'dan brifing alan heyet, daha sonra meslek kurslarının verildiği merkeze geçti. Kursiyerler, burada Emine Erdoğan ve Moza'ya el işi hediyeler sundu. Ülkesinde yaşadıklarını anlatan Suriyeli bir kadını dinleyen Erdoğan'ın, duygulandığı gözlendi.Heyet daha sonra Suriyeli sığınmacıların yaptığı resimlerden oluşan sergiyi gezdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmedildiği tablolar, Emine Erdoğan'a hediye edildi. Suriyeliler, Moza ve Erdoğan'a kara kalem çalışmalardan oluşan resimlerden takdim etti. Suriyeli bir ailenin kaldığı konteyneri de ziyaret eden heyet, sorunları dinledi, çocukların eğitim gördüğü okulda incelemelerde bulundu. Burada çiçek ve şarkılarla karşılanan Erdoğan ve Moza, bir süre Suriyeli çocuklarla aynı sıraları paylaştı. Sığınmacıların kaldığı çadır kentte de incelemelerde bulunan heyet, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan-Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Nizip Katar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title