Haberler

Emenike, Bülent Uygun'un Takımı Umm Salal'a Transfer Oldu

Güncelleme:

Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar ekibi Umm Salal, Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'yi 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

Fenerbahçe'de sezon içinde taraftarla yaşadığı sorunun ardından kendisine İngiltere'de kulüp aradığı iddia edilen Nijeryalı futbolcu, Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar'ın Umm Salal takımına transfer oldu.

14 MİLYON EURO

Bülent Uygun'un çalıştırdığı ve eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Umm Salal, 28 yaşındaki forvet oyuncusu için Fenerbahçe'ye tam 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ

Sarı-Lacivertli taraftarların "Baş belası" olarak nitelendirdiği Emenike, Fenerbahçe'den ayrıldığını Instagram hesabından bir mesaj yayınlayarak duyurdu. Nijeryalı futbolcunun mesajında hem alkış hem de gözyaşı sembollerine yer vermesi dikkat çekti.

BÜLENT UYGUN'DAN AÇIKLAMA

Katar ekibi Umm Salal'ı çalıştıran Bülent Uygun, Emenike'yi Fenerbahçe'den 14 milyon Euro'ya transfer ettiği haberleri üzerine açıklamalarda bulundu. Uygun, Emenike'yi transfer ettiği iddialarını kesin bir dille yalanladı. Şu anki kulübünde 14 milyon Euro'luk bütçesi olmadığını belirten Uygun, "Başka bir kulübe geçmiş olsaydım eğer 14 değil 24 milyon Euro verip yine de Emenike'yi alırdım" dedi.

Bülent Uygun, sözlerine şöyle devam etti: "Emenike ile hiçbir sıkıntım yok ancak bir gerçek var ki ben Aziz Yıldırım'dan futbolcu falan almam."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Emenike Bülent Uygun Umm Salal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

Beyin:

İnşallah doğrudur.

18
0
yanıtYanıtla
oha:

o paranın bir kısmını bülent almıştır. bülent fenere yardımcı olmuş yoksa emenikeye kimse 3 milyon bile vermez.

8
2
yanıtYanıtla
oktay has:

nasıl ciddiyetsiz bir haber bu

7
0
yanıtYanıtla
aa:

bu nasıl haber önce gitti diyor sobra öbürü yok almadık diyor bişe anlayan varmı .

7
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

bülent uygun fener bahce sike akp katar amma güzel uydu o kulübün acilisina birde ebru gündes gidiyormus ozaman tam olur iste

1
6
yanıtYanıtla
FARJAD:

hem transfer oldu yazıyor başta. en sondada bulen t uygun yok almadık diyo. haberi yapan malın tipini merak ettim.

7
0
yanıtYanıtla
emre sağlam:

milletin 3 lira vermediği bir adama 15 lira veriliyorsa onda başka bir şey vardır

6
0
yanıtYanıtla
CAN:

alla alla bu katarda para çok galiba

5
1
yanıtYanıtla
beşiktaşlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İyi para. Bence yasanan olaylardan sonra artik fenerde oynayamazdı. Fenere hayırlı olsun

6
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbu pislik araplar paraları boşa harcıyorlar dünyada o kadar aç ve savaş ortasında kalan insanlar varki Allah zulmü üstünüze olsun katar zenginleri.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title