Haberler

Şimşek: Emeklilikte Yaşa Takılanlarla İlgili Çalışma Yok

Güncelleme:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin yürütülen herhangi bir kanun çalışmasının bulunmadığını söyledi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin yürütülen herhangi bir kanun çalışmasının bulunmadığını bildirdi.

CHP'Lİ VEKİL SORU ÖNERGESİ VERDİ

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli'nin soru önergesini yanıtlayan Maliye Bakanı, yaşlılık aylığı veya emeklilik aylığı bağlanmasında asgari bir yaş kriterinin aranmaya devam olunmasının gerekli olduğunun değerlendirildiğini belirtti

"YAŞA TAKILANLAR İÇİN HERHANGİ BİR ÇALIŞMA YOK"

Bakan Şimşek şöyle dedi: "Yaşlılık aylığı veya emeklilik aylığı bağlanabilmesi için tamamlanması gereken prim gün sayısını veya fiili hizmet süresini tamamlamış olmakla birlikte, bu aylıklara hak kazanılabilmesi için gerekli olan asgari yaşı doldurmamış olan kişilere yaşlılık veya emeklilik aylığı bağlanabilmesine veya genel sağlık sigortası primine ilişkin hükümler uygulanmaksızın genel sağlık sigortasından yararlandırılmalarına yönelik olarak bakanlığımızca yürütülen herhangi bir kanun çalışması bulunmamaktadır."

Kaynak: ANKA / Güncel

Rahmi Aşkın Türeli Mehmet Şimşek İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

SUBAY !!!:

HANİ AKP KUL KUL HAKKI YEMEZDİ??? , HANİ AKP KUL HAKKI YİYENİN ENSESİNE YAPIŞIRDI ??? DEMEK Kİ AKP İKTİDARI KENDİLERİNE MÜSLÜMAN !!! BEN EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA YERDEN GÖĞE KADAR HAK VERİYORUM . VE ONLARIN HAKLARINI YİYEN AKP İKTİDARINI ALLAH''A HAVALE EDİYORUM !!! EĞER AKP İKTİDARINDA BİR PARÇA İNSANLIK VE BİR PARÇA ACIMA HİSSİ VARSA DERHAL İSTİFA EDERLER !!! ZİRA KUL HAKKI YİYENİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMEZ !!!

30
1
yanıtYanıtla
mehmet ali çavdar:

yahu arkadaş her şeye bir torba (yasa) buluyorsunuz da neden bu yaşa takılanlara bir torba bulamıyorsunuz siz hiç kırk yaşınızdan sonra özel sektörde çalıştınız mı ? veya iş aradınız mı?

21
1
yanıtYanıtla
T.C ER:

YAŞA TAKILANLARI BOŞ VERİN KOMPLE EMEKLİLİLİĞİ KALDIRIN BU ÜLKEDEN. . . NASIL OLSA HERKES HALA HAYATINDAN MEMNUN. . . GENE OY VERİRLER SİZE. . . KOMPLE KALDIRIN EMEKLİLİĞİ. . . . BİZİM BU HALKIMIZA HER ŞEY MÜSTEHAK. . . .

18
1
yanıtYanıtla
m.t:

on bin pirim olmuş hala öde diyorsunuz ödeyemiyoruz hastanelerde bakmıyorsunuz vergi ödeyen fazla pirim ödeyeni enayi yerine koyuyorsunuz yabancılara bedava bakıyorsunuz sizin adaletiniz bu mu bu dünyanın öbür tarafıda var hakkımızı helal etmiyoruz

17
1
yanıtYanıtla
mehmet günay:

cıkıarma mehmet bey nasıl olsa yüzde oy garanti.

13
2
yanıtYanıtla
mustafa eşgin:

hala oy verir bunlara eyt liler yazıklar olsun bunlara öldürür bizi olsun bitsin bari

9
1
yanıtYanıtla
BAYRAM:

bakanın biri çıkar burda haksızlık varder düzeltelimder bakanın biri kasada para yokder biri ekonomi çokiyi der kişibaşı gelir 12000 dolar olduder bunların hepsiyalan

6
0
yanıtYanıtla
gestapo:

insanların planlarını bozmak için dünyaya gelmiş varlıklarsınız siz. 22 sene çalış tam hesaplar yap sonra hoop çıkardınız yine bir engel sağlık olsun bu dünya sizin olsun biz ahireti seçtik nasıl olsa

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

yemin ediyorum çarşıda suriyeliden ıraklıdan geçilmiyor ben çalıştığım halde geçinemiyorum cocukları nasıl okula gönderecğim diye düşünmekten gına geldi ya bunlar nasıl geçiniyo nerede kalıyo anlamadım bayramda bile memlkete gidemiyom adamlar kral gibi yaşıyolar

2
0
yanıtYanıtla
t.polatdik:

iyi haber hiç almadıkki

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title