Haberler

Emeklilere 600 Liralık Yakacak Yardımı

Güncelleme:

Emeklilere yapılan yakacak yardımı yeniden Meclis gündemine geldi. Emekliler, yılda 600 liralık ısınma desteği verilmesini bekliyor.

Emeklilere yakacak yardımı verilmesi, Meclis'e de taşındı. Bu konuda Meclis'e sunulmuş bir kanun teklifi bulunuyor. Eğer teklif yasalaşırsa, emeklilere her yıl kış ayları yaklaşırken yakacak yardımı verilecek.

YILDA 2 İKRAMİYE DE MECLİS'TE

Emeklilerin bir beklentisi de ikramiye. Yılda 2 kez ikramiye isteyen emeklilerin bu beklentisi, Meclis'e sunulan kanun teklifinde de yer aldı. Kanun teklifi yasalaşırsa, emekliler yakacak yardımının yanı sıra yılda 2 kez dini bayramlar öncesi 1'er maaş ikramiye alacak.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ BORCU DA YAPILANDIRILSIN

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, yılbaşına kadar elektrik ve doğalgaz borçlarını da yapılandıracak bir düzenleme yapılmasının, vatandaşları rahatlatacağını söyledi. Palandöken, "Sadece resmi daire abone grubundan 189 milyon 716 bin 414 lira, belediyeler abone grubundan 1 milyar 394 milyon 463 bin 144 lira, esnaf, sanatkar ve sanayicinin ise toplamda 6 milyar 718 milyon 450 bin lira ödenmeyen elektrik borcu var. Buna taksit imkanı getirilmelidir" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Bendevi Palandöken Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (102)

gakkoş:

seçim yaklaşıyo dilenciliğe alıştırmakiçin ra emekliye geldi

29
5
yanıtYanıtla
trakyalı:

ben 600 tl ye kendimi satmam niyekine şu 2015 seçimleri bittikten sonra görüşelim derim ya adamlar vatanı satmış şimdi emekli dul yetimimi kandıracaksınız yok abicim ben almayım alanada iyi düşün derim

26
6
yanıtYanıtla
zzzzzzzzzzz:

böyle bir devletin himayesinde oldugum için utanıyorum emekli memur işçi asgari ücretli karnını zor doyuruyor bu yezidler hala dünyada ilk 10 ekonomi arasına girmenin laflarını yapıyorlar tuuuhhhh be

19
12
yanıtYanıtla
güleser:

bende emekliyim aldığım para 836 tl, bende günümü doldurdum çalışarak neymiş asgari ücret ödenmiş o yüzden azmış maaş, bilmiyormu devlet asagriden yatıyor çoğu insanın primi, gelde geçin bu parayla. . . . . buna rağmen vermedim oyumu akp ye

29
0
yanıtYanıtla
duran amcanız:

600 lira elinize verse ne olcak?gelin ben elinize başka bir şey vereyim hiç bitmez.

10
18
yanıtYanıtla
özer öz.:

Ne başlık ama; Emekliye Piyango. . . Asıl Piyango Emekliye Vekil Maaşı verdiğiniz gün olacaktır. . Fazla ballandırmayın bu vasat haberi. . . karnımız aç saf Bal dokunur.

25
3
yanıtYanıtla
piyango:

adı üstünde piyango ! hiçbir zaman çıkmz ki !

27
0
yanıtYanıtla
global güç:

iktidarın emekliye tek müjdesi, öbür dünyaya en kısa zamanda göndermektir.

26
0
yanıtYanıtla
özer öz.:

Simit satarım ama bu hırsızlara bin oy hakkım olsa birini dahi vermem. . dağıttıkları paralar kimin? Halkın parası. . buna çayın taşıyla çayın kuşunu vurmak derler. . . başka bir değişle koyunlara bir tutam ot vermek ya da daha masrafsız olması için, saldım çayıra mevlam kayıra. . anlayanlar anlamıştır.

17
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

VERSİN VERSİN EMEKLİLERE ÇOK PARA LAZIM GELECEKLERİ ÇOK PARLAK ÇOK SORUMLULUKLARI VAR GENÇLERE VERMESİNLER ONLAR EVLENMEYECEK YUVA KURMAYACAK ONLARIN GELECEĞİ YOK YAV GÜLİMMİ AĞLİMMİ

0
26
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title