Haberler

Elvir Balic, Adanaspor Yolunda

Güncelleme:

Türkiye'de uzun yıllar forma giyen Elvir Balic, teknik direktörlük için Adanaspor'un yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

Türkiye'de uzun yıllar forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Elvir Balic, teknik direktörlük için PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

ADANASPOR'LA GÖRÜŞÜYOR

Son olarak Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nda Safet Susic'in yardımcılığını yapan Balic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adanaspor'un başına geçebileceği yönündeki haberleri değerlendirdi. Balic, Adanasporlu yöneticilerle bir araya geldiğini ifade ederek, ancak henüz herhangi bir anlaşmanın söz konusu olmadığını kaydetti.

"DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİM"

Kulüp yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunduklarını ve birçok konuda mutabık kaldıklarını belirten Balic, "Adanasporlu yöneticilerle görüştüm. İyi bir görüşme oldu. Daha önce de hedefleri olan bir kulüpte çalışabileceğimi açıklamıştım. Düşünmek için 7 ila 10 gün zaman istedim. Bu sürenin ardından yeniden bir araya geleceğiz." diye konuştu.

Elvir Balic, Adanaspor'un yanı sıra kendisiyle ilgilenen başka kulüplerin de olduğunu ifade etti.

BALIC'İN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerinde Saraybosna'nın Zeljeznicar takımında başlayan Elvir Balic; Bursaspor, Fenerbahçe, Real Madrid, Rayo Vallecano, Galatasaray, Konyaspor, Ankaragücü ve İstanbulspor formaları giydi.

Balic, 2010-2014 yılları arasında, Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nda Safet Susic'in yardımcılığını yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Adanaspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title