Haberler

Elvan: "Biz Muhalefetin Hayal Dahi Edemeyeceği Projeleri Gerçekleştirdik"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Salondan detay görüntü- Projelerin tanıtımı- Eski Bakan Elvan'ın konuşması Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Biz muhalefetin hayal dahi edemeyeceği projeleri gerçekleştirdik"- "Güneydoğu'da HDP yöneticilerinin ağzından kan, batıda ise bal damlıyor" Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, AK Parti hükümetinin, muhalefetin hayal dahi edemeyecekleri projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Salondan detay görüntü- Projelerin tanıtımı- Eski Bakan Elvan'ın konuşması Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Biz muhalefetin hayal dahi edemeyeceği projeleri gerçekleştirdik"- "Güneydoğu'da HDP yöneticilerinin ağzından kan, batıda ise bal damlıyor" Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, AK Parti hükümetinin, muhalefetin hayal dahi edemeyecekleri projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.Elvan, ANFAŞ EXPO Center'da düzenlenen seçim beyannamesi lansman toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'nin geleceği için geceli gündüzlü çalıştığını dile getirdi.Antalya'nın 20 yılda katedeceği mesafeyi 5 yıla düşürmek için olağanüstü çaba sarf ettiklerini belirten Lütfi Elvan, şunları kaydetti: "Biz öyle bir iktidarız ki bizim iktidarımız mesafeleri kısaltan bir iktidardır. Bizim iktidarımız, insanımızı hızla ulaşacağı yere ulaştıran bir iktidardır. Yine bizim iktidarımız, mega projeleri gerçekleştiren bir iktidardır. Biz muhalefetin hayal dahi edemeyeceği projeleri gerçekleştirdik."- "Antalya'ya 50 kilometrelik Kuzey Çevre Yolu yapılacak"Bir ilin kalkınması için olmazsa olmazların başında ulaşım ve iletişim altyapısının geldiğini anlatan Elvan, ulaşım ve iletişim altyapısının başında da karayolunun geldiğini bildirdi.Elmalı-Korkuteli yolunu "bölünmüş yol" haline getireceklerini ifade eden Lütfi Elvan, şöyle konuştu: "Elmalı-Gömbe-Kalkan ve Elmalı-Gömbe-Kasaba-Kaş yolunu yapacağız. Kemer'den Kumluca'ya bölünmüş yol çalışmalarına bu yıl başlıyoruz. Finike-Demre-Kaş-Kalkan yolu güzergahında 8 kilometrelik tünel açacağız. Burdur'a Çubukbeli'nden tünelle geçeceğiz. Artık Burdur, Antalya'ya çok daha yakın olacak. En kısa sürede 50 kilometrelik Kuzey Çevre Yolu'nun kazmasını vuracağız." - "Tarımsal ürünler hızlı trenlerle taşınacak"Elvan, Antalya'nın büyümesi, güçlenmesi ve dünyanın parlayan yıldızı olabilmesi için hızlı tren projelerini hayata geçireceklerini ifade etti.İstanbul'u hızlı trenle Antalya'ya bağlayacaklarını anlatan Lütfi Elvan, "Kayseri ve Konya'yı hızlı trenle Antalya'ya bağlıyoruz. Bu iki hızlı tren projesi için 20 milyar lira harcayacağız. 2020'de her iki projeyi de tamamlayacağız" diye konuştu.Antalya-Eskişehir hattında yılda 10 milyon ton meyve ve sebze taşınacağını belirten Elvan, Antalya'nın tarımsal ürünlerinin hızlı trenlerle taşınacağını söyledi. Antalya'nın batısında da havalimanı projeleri olduğunu aktaran Elvan, Batı Antalya'ya yapılacak havalimanının isminin ise "Caretta Caretta" olacağını bildirdi.- HDP'ye eleştiriAntalya'ya yapacakları projeleri anlattıktan sonra Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) izlediği politikayı da eleştiren Lütfi Elvan, "Güneydoğu'da HDP yöneticilerinin ağzından kan, batıda ise bal damlıyor. Böyle bir anlayış ve yaklaşım olabilir mi? Bunu milletimiz görüyor ve cevabını 7 Haziran'da verecektir" dedi.

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title