Haberler

Elnur'un Herkesten Sakladığı Hayatı

Güncelleme:

'O Ses Türkiye' yarışmasında başarılı çıkışı ile gündeme gelen Elnur Hüseynov'un ailesini herkesten sakladığı ve görüşmediği ortaya çıktı.

Azerbeycan Devlet Filarmoni Personel Şubesi'nden isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi, ailesi hakkında hiçbir bilgi elde edinilemeyen Elnur Hüseynov hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SÜREKLİ TAŞINIYORLARDI"

'O ses Türkiye' yarışmasında başarılı çıkışı ile gündeme gelen Elnur Hüseynov'un hayatıyla ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı. Adının basında yer almasını istemeyen birinin söylediklerine göre, Elnur ailesiyle ilgili bilgileri her zaman saklıyor.

İşte isminin açıklanmasını istemeyen kişinin Elnur hakkında anlattıkları;

"Elnur'un babası asker olduğu için sürekli ev değiştiriyorlardı. Muhtemelen, Elnur'un ailesi Bakü'de birinin evinde kirada kalıyordu. Biz onu Filarmoniya'ya çok gençken işe almıştık. Onun ne isterse elde edebilecek biri olduğunu biliyorduk. Elnur, hep büyük bir patlama yapacağından bahediyordu. Ukrayna'ya gitmek istiyordu. Ancak biz başına bir şey gelecek diye korkuyorduk. Elnurun babası asker, annesi büyük olasılıkla müzik alanını bitirmişti. Ama annesi çalışmıyordu. Elnurun bir kardeşi vardı.

"AİLESİ HAKKINDA KONUŞMUYORDU"

Elnur çoğu zaman Bakü'de tek kalıyordu. Biz Elnur'un başarılarına hep sevinmişik. O ilk kez bizim yanımıza geldiğinde biz Elnur'un ailesi hakkında bilgiler toplamaya çalıştık. Ama hiçbir şey elde edemiyorduk. Kendisi ailesi ile ilgili hiçbir şey konuşmuyordu. Ayrıca Elnur sık ​​sık konser verirdi.

"BELKİ AİLESİ ONDAN VAZGEÇMİŞTİR"

Elnur gizlese de o Bakü'de ailesinden ayrı, tek yaşıyordu. Genellikle ailesi ile ilgili konular onu ilgilendirmiyordu. Sebebini söyleyemem ama o, annesi hakkında tüm bilgileri saklıyordu. Belki, ailesi ondan vazgeçmişti."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Azerbeycan Türkiye Bakü Önemsiz Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

BerbatMobil-IOS:

Sesi iğrenç çıkardığı ses kedi miyavlamasi gibi fakat algı operasyonu yapıyorlar asırı derecede överek asla o övgülerin yuzde besini bile hak etmiyor haksızlık diğerlerine

37
34
yanıtYanıtla
hasanmurat:

acunun yeni filmleri bunlar. kanatlarına alacağı yeni bir çakma starımız var artık.

32
24
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.com:

Cok luzumsuz bir haber olmus. Bilgi veren hic bir ey bilmiyor. Komple kurgu ve sallama. Hic degeri olmayan bilgiler

47
7
yanıtYanıtla
memomobilWeb@haberler.com:

Afedersiniz ama eurovision a giden bi adamin bu programda ne isi var sesinimi kanitlayacak ne yapcak eurovisiona gittiyse sesi varki gitmis bi kere onu o programa kabul edeni dovcen

39
3
yanıtYanıtla
Canadiyen.mobilWeb@haberler.com:

Azerbeycan. Kardesiz. Desede. Kardes. Deyiliz. Bir. Polikadir. Gidiyor. Gecen. Seneler. Olacak. Iyi. Hatiliyorum. Dizilerimizi. Yasak. Edeceklerdi. Nedeni. Kendi. Dillerinin. Bozulacagina. Dair. Soylenti. Daha. Dun. Gibi. Aklimda. Guya. Tek. Devlet. Tek. Bayrak. Deselerde. Koca. Yalannnnnnnn

12
24
yanıtYanıtla
mehmet şen:

evet çok doğru, bizleri sevmiyorlar aslında, hele gümrükte çok kötü davranıyorlar türklere karşı,

yanıt3
yanıt4
kafkasya türkü:

olum zaten senin nasıl bir kaliteli bir türk olduğun yazından belli oluyor. evet tek millet ama cokda türk diyen devlet var. her biride türk olma hakkına sahib. ve biz daha eski ve has türküz ve türklüye daha cok sahib cıkdık. ha bide biz türkiyenin bayraqını ayaklar altına atmadık küreklerimizde kururla daşıdık yvk. avrupadaa yarışmalarda kazanan bir cok yarışmacı Türk bayraklarınıda Azerbaycan bayrağıyla bir yerde tutduk. :))hatırlamazsan azından eurovisondan hatırlarsın. biz türküz hemde hasından. evet senin gibisini sevmesekde olur. :))))tüm Türkiye halkına sayqılar(böylelerine düşmüyor)

yanıt0
yanıt0
kafkasya türkü:

vay be türkce yaza bilmeyen 2 sıpa Azerbaycanın türk olub olmadığını arasdırıyor. :)))Kazakstan, Kırkızıstan;Üzbekistan ve Azerbaycanda sizin gibi türkdür. ve hemde daha kavim ve ulu türk topraklarıdır. nunuda yayınlama admin gelde

yanıt0
yanıt0
QaRaBaGLImobilWeb@haberler.com:

Turk ve Azeri biz kardesiz. Eurovisionda birinci olduk turk bayragi kaldirdik. Ama yinede bazilari ayrimcilik yapiyor. Biz bir millet iki devletiz. Bir birimizin basarisina destek olmaliyiz. Elnurun cok guclu sesi var. Biz iyi deyerlendiremedik o Turkiye kardes ulkeye gitdi. Yolu acik olur insallah. Hakku olan kazansin

27
2
yanıtYanıtla
HATİC:

SESİ İGRENÇ SADECE BAGIRIYOR ADAM NEDEN BU KADAR ABARTTINIZ BU ÇOCUGU ANLAMIYORUMM

13
14
yanıtYanıtla
mehmet şen:

evet çok doğru, bizleri sevmiyorlar aslında, hele gümrükte çok kötü davranıyorlar türklere karşı,

3
4
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title