Haberler

Elif Çermik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kadıköy'de geçen yıl düzenlenen Kent Mitingi'nde polisin müdahalesi sonrası fenalaşarak komaya giren ve 159 gün sonra hayatını kaybeden Elif Çermik, son yolculuğuna uğurlandı.

Kadıköy'de geçen yıl düzenlenen Kent Mitingi'nde polisin müdahalesi sonrası fenalaşarak komaya giren ve 159 gün sonra hayatını kaybeden Elif Çermik, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi.

Kadıköy'de geçen yıl 22 Aralık'ta yapılan Kent Mitingi'nde sıkılan biber gazı nedeniyle kalp krizi geçiren ve komaya giren 64 yaşındaki Elif Çermik dün hayatını kaybetmişti. Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 159 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Elif Çermik için Kağıthane Cemevi'nde tören düzenlendi. Cenazede taziyeleri kabul eden Elif Çermik'in eşi Mustafa Çermik gözyaşlarını tutamadı. Cenazeye sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Çermik'in yakınları ve sanatçı Ferhat Tunç katıldı.

Elif Çermik'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Kilyos Mezarlığına götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy Çermik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title