Haberler

Survivor'da Elenen İsim Seda Aktuğlu Ağzına Geleni Söyledi

Güncelleme:

SMS oylamasının ardından adadan ayrılan yarışmacı Seda Aktuğlu takımındaki arkadaşlarına, "Haksızlığa uğradım, bana kulis yapıldı!" diyerek çok sert konuştu.

SMS oylamasının ardından adadan ayrılan Seda Aktuğlu takımındaki arkadaşlarına çok sert konuştu.

BANA KULİS YAPILDI

Seda Aktuğlu takımındaki arkadaşlarına, "Haksızlığa uğradım, bana kulis yapıldı!" diyerek adadan ayrıldı.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Seda Aktuğlu Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (72)

ölümüne turabiMobil-ANDROID:

Turabiyi çekmeyenler anten taksin herkeste rahatina baksın turabi allah muhammed Ali aşkına şampiyon sun

2
41
yanıtYanıtla
Ayhan GedükmobilWeb@haberler.com:

Turabi tamamen ahlak yoksunu ne yazık ki halkımız böyle insanlara prim veriyor. çok vahim

37
5
yanıtYanıtla
mtmobilWeb@haberler.com:

Hilminin turabi ile takılmasını yakıştıramadım. İçlerinden adam gibi adam hasan var

36
4
yanıtYanıtla
SinanMobil-IOS:

Turabiyi tek geçerim

3
34
yanıtYanıtla
yaşarmobilWeb@haberler.com:

Taner asalak gibi yaşıyor hilmi cemde Turabi ye yalakalik yapıyor orada adam gibi adam olanbir tek hasan var karaktersizlerin birinci olmadığı bir Survivor olur umarım

33
2
yanıtYanıtla
SonMobil-IOS:

Hasan gibi Biri varken,tuturmuslar Turabi ve Hilmicem,Dobra görünürler Ama sinsi,arkadan agir konusmalar.ya arayanlar onlar gibi,bence ama 12-13 yasindakiler destekliyordur onu,Hasan varken,sahra bile Turabiden Daha Delikanli,Turabi iki yüzlülükle götürüyor,Bozoku Sedanin üstüne salmasi,Sedanin aklina bazi seyler sokmasi gibi daha neler,.Gözlemlerde Hasan birinci olmali.

32
3
yanıtYanıtla
ffgmobilWeb@haberler.com:

Su turabi midir ne haltsa ne bencil ne ukala bir insan karakter namina bir sey yok.Milletin yok oyun oynarken kafasini ucurmalar arkasindan konusmalar lafa gelincede delikanliyiz pehh nerenin delikanlisi neyin kimin delikanlisiymis hilmicemde cok sinsi o da bir ukala taner malin teki seda bos ve cok konusuyor sahra pisligin teki fesat bozokta bir ukala bir ozlem birde hasan cok efendi terbiyeli insanlar anil ve dogukanda oyleler diyerleri fesat insanlar ama ne yazikki halk fitneci seviyor ki turabiyle hilmicem birinci oldu ve olmaya da devam ediyorlar.

34
0
yanıtYanıtla
4*5mobilWeb@haberler.com:

Gerizekali seda hala turabiyi seviyorum diyor.Sen boguldun sandiklarinda hasan nasil kostu adam oldun zannetti cok sevdigin turabi kilini bile kipirdatmadi hala iyi o diyor.Hilmicemde kendini bir halt sanmaya basladi artist artist konusmalar ayni turabi gibi oldu.Hasan Anil Dogukan gibi efendi insanlar birinciligi hak ediyor turabi gibi sebelek ya da hilmicem yerine sinsicem olanlar degil.

33
1
yanıtYanıtla
Guven guven Mobil-IOS:

Herkese tavsiyem yapmacık değilde ayni bizim gibi halkın içinden gibi davranan doğal olan oylarınızı TORBo Turabi ye ve hilmiceme destek verin

3
31
yanıtYanıtla
baharmobilWeb@haberler.com:

Hasan kendi fikrini oylamada belirtti diye 3 lü grup tavır aldı.hayret bi olay.taner gerçekten adada ne işe yarıyor söyler misiniz. hasan efendiliğiyle Türk halkının gönlünü kazanacak. Turabi kendi kendini bitiriyor bence....

30
2
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title