Haberler

Elektrik Teknisyeninin Darp Edildiği İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden detay, - Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Kemer Şube Müdürü Serkan Serter'in açıklamaları, - Darp edildiğini iddia eden Elektrik teknisyeninin açıklamaları, - Ensesine aldığı darp izinin görüntüsü, - Elektrik teknisyeninin görüntüsü, Elektrik teknisyeninin darp edildiği iddiası- Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Kemer Şube Müdürü Serter: - "Çevrede kimse zarar görmesin diye elektrik akımını kesen arkadaşımızı darp ediyorlar ve işkence yapar gibi ensesinde sigara söndürüyorlar.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden detay, - Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Kemer Şube Müdürü Serkan Serter'in açıklamaları, - Darp edildiğini iddia eden Elektrik teknisyeninin açıklamaları, - Ensesine aldığı darp izinin görüntüsü, - Elektrik teknisyeninin görüntüsü, Elektrik teknisyeninin darp edildiği iddiası- Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Kemer Şube Müdürü Serter: - "Çevrede kimse zarar görmesin diye elektrik akımını kesen arkadaşımızı darp ediyorlar ve işkence yapar gibi ensesinde sigara söndürüyorlar. Bu olayı kınıyorum" Antalya'nın Kemer ilçesinde bir arızanın tamiri için elektrik akımını kesen 27 yaşındaki teknisyenin, iki kişi tarafından darp edildiği, zanlılardan birinin teknisyenin ensesinde sigara söndürdüğü iddia edildi.Kemer ilçesine bağlı Çamyuva Mahallesi'nde dün akşam belediye ekiplerinin çalışması sırasında yer altındaki su borusu patladı. Arızayı onarmaya gelen Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekiplerinin çalışması sırasında enerji nakil hattı zarar gördü.Bunun üzerine Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'den uzman istendi. Bölgeye giden elektrik teknisyeni Mehmet Karaca (27), vatandaşların zarar görmemesi için elektrik akımını kesmek istedi. Bu sırada elektriğin kesilmesinden rahatsız olan iki kişi, Karaca ile tartışmaya başladı. İddiaya göre teknisyen, iki kişi tarafından darp edildi. Olayda zanlılardan biri, Karaca'nın ensesinde sigara söndürdü.Yaşananların ardından Karaca, durumu Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildirdi. Jandarma olayla ilgili Hamit U'yu gözaltına aldı. Diğer zanlının yakalanması için de çalışma başlatıldı.- "Olayı kınıyorum"Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Kemer Şube Müdürü Serkan Serter, gazetecilere yaptığı açıklamada, elektrikle çalışmanın yüksek riskli olması nedeniyle bu alandaki çalışanların rahat ve morallerinin yüksek olmasının gerektiğini ifade etti.Serter, "Çevrede kimse zarar görmesin diye elektrik akımını kesen arkadaşımızı darp ediyorlar ve işkence yapar gibi ensesinde sigara söndürüyorlar. Bu olayı kınıyorum. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.Teknisyen Karaca ise vatandaş ve ASAT çalışanlarının elektrik akımına kapılması riskine karşı akımı kestiğini belirtti. Kendisini darp ettiğini öne sürdüğü kişiler hakkında davacı olduğunu ifade eden Karaca, darp raporu aldığını ve konuyu sonuna kadar takip edeceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Karaca Çamyuva Akdeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title