Haberler

Elektriği Kesilen Düğün Salonuna Otomobil Girdi

Güncelleme:

Kırıkkale'de elektrikleri kesilen düğün salonu içeri sokulan otomobilin farıyla aydınlatıldı. Bu durum davetlilerde büyük şaşkınlık yarattı.

Kırıkkale'de bir düğün salonunda evliliğe ilk adımı atan çiftin düğününde elektrikler kesilince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Karanlığa bürünen salon, içeri sokulan otomobilin farıyla aydınlatılmaya çalışıldı.

JENERATÖR ARIZALIYDI

Kırıkkale'de bir düğün salonunu kiralayarak evliliğe adım atan Sıdıka ve Enes Albay'ın eğlencesi, elektrik kesintisiyle yarıda kaldı. Salonun jeneratörünün de arızalı olması ilginç görüntülerin yaşanmasına sahne oldu.

ARABAYI SALONA SOKTULAR

Gelin ve damadın yakınları yaklaşık 4 saat süren elektrik sorununu salona otomobil sokarak giderdi. Salona getirilen otomobilin farları sayesinde aydınlatma, teybiyle de müzik eksikliği giderildi.

İşte o ilginç düğünden kareler;


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

fırat:

oylar büyük büyük lider recep tayyip erdoğana vatanını seven ülkesini seven daha güçlü türkiye için herkes elini vijdanına koysun oyunu akp ye versin. . . . .

25
48
yanıtYanıtla
KANUN KOYUCU:

BUNA TÜRK AKLI DERLER BİLMEYENLER ÖĞRENSİN BEN BİR KÜRT OLDUĞUM HALDE BEN BİR TÜRK ÜM TÜRKİYELİYİM

35
9
yanıtYanıtla
lalegül fm:

allah verede 7 haziranda da elektrikler kesilmesin yıksa bir daha belimizi doğrultamayız. . . .

30
7
yanıtYanıtla
hasip:

yemin ediyorum abartmıyorum bizim burda günde 10 kez elektirikler gidip geliyordu bizde dügün salonu işletiyoruz cihazlarımız hep yandı orkestra cihazlarımız hep yandı dügün sahiplerine mahcup olduk dügünün ortasında sürekli gidip gelmesi cihazlarımızı yaktı bir gün elektirik parasını ödemeyince faizi koyuyorlar kesmeye geliyorlar elektirikleri bizim yanan cihazlar kimsenin umrunda degil bu yüzden oyumu akp ye vermiyecem he şimdi devletle alakası yok özelleştirildi diyeceksiniz sonuçda devlet sattı bu elektirik dagıtım şirketini adam gibi birilerine verseymiş insanları mahcum etmeselermiş

18
10
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Inadina ak patrtiii hacı

8
19
yanıtYanıtla
EgemenmobilWeb@haberler.com:

Yeterki akşam karanlıkta kalmasınlar. Orayada otomobil sokulmazya...

7
19
yanıtYanıtla
Arsin/Trabzonlu:

Allah bundan sonrasini aydinlik etsin genclerin;)

22
0
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Böyle işler ya hindistanda yada türkiyede olur

18
4
yanıtYanıtla
amedi:

mongol kaz kafası hehehe

4
13
yanıtYanıtla
DOLUNAY:

Allah evliliklerinde kara gün göstermez insallah

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title