Haberler

Elçin Sangu'nun Gelinliğinin Fiyatı Açıklandı

Güncelleme:

Kiralık Aşk'ın sezon finaline damga vuran Elçin Sangu'nun giydiği gelinliğin 15 günde 25-35 bin lira masrafla hazırlandığını moda yazarı Sibel Arna açıkladı.

Star TV'de ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinin sezon finalinde, Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu iki farklı gelinlik giydi. Diziye damgasını vuran bu gelinliklere dair detaylar şöyle:

Ömer'in yengesi Neriman Hanım'la seçtikleri ilk gelinlik Özlem Süer tasarımıydı ve iki parçaydı. El dokuması, ipek, kat kat organze etek ve swarovski ve opal taş işlemeli büstiyerden oluşuyordu.

DİĞER GELİNLİK GETİRİLDİ

Cool ve çılgın bu gelinliğin başına senaryo gereği bir talihsizlik geldi ve gelinin kafasından aşağı limonata döküldü. Ömer duruma müdahale etti ve Defne'nin çok beğendiği "Bununla prensesler mi evleniyor" diyerek giymeye bile cesaret edemediği diğer gelinliği getirtti.

15 GÜNDE HAZIRLANDI

İkinci gelinlik tamamen diziye özel tasarlanmış bir parça. Museum Of Fine Clothing markasının sahibi ve tasarımcısı Eda Güngör, Elçi Sangu için 15 günde hazırlamış. İpek kumaş ve Fransız danteli kullanmış.

25-35 BİN LİRA ARASI

Yalın, detaylarda iddialı ve kolay taşınabilir bir gelinlik ortaya çıkmış. Kişiye özel tasarım olduğu için sabit bir fiyat veremeyeceğini söyledi Eda Güngör. Hangi aralıkta diye sorduğumda ise 25-35 bin arası dedi. Özlem Süer tasarımı ilk gelinlik ise 18 bin 500 TL. İki gelinlikte de taktığı takılar Boybeyi Jewellery.

DEFNE'NİN KOLYELERİ

Kiralık Aşk'ın sezon finalinde Defne'nin boynundaki iki kolye çok dikkat çekiciydi.
Kısa olan kolyenin üzerinde "Hiç" yazıyor. Tasavvufun yapı taşı olan 'hiç' felsefesinden ilham alınarak tasarlanan kolyenin markası Devon Diamond.

ALLAH'IN İSİMLERİNDEN

Diğer kolyeye gelince. Yine aynı markaya ait olan uzun kolyenin ismi "El Fettah", Allah'ın 99 isminden biri. Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethettikten sonra, dünyanın 8'inci harikası olarak bilinen kutsal mekan Ayasofya'ya 'El Fettah' yazılı bir kapı tokmağı yaptırtarak hem o kapının açma fonksiyonunu vurgulatıp hem de kapıyı her açışta, açma kudreti olan Allah'ın, hürmeti ve aidiyetini hatırlamamızı sağlamış. Bu özel tasarım kapı tokmağının üzerindeki motiflerden ve El Fettah yazısından ilham alınarak tasarlanan bu anahtar kolyenin, bütün kapalı kapılarımızı açması dileniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elçin Sangu Özlem Süer Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

BOŞVER GİTSİN:

SİZSİNİZ TİPSİZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title