Haberler

Elazığspor, Karşıyaka Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığspor, PTT 1. Lig’in 2. haftasında kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığspor, PTT 1. Lig'in 2. haftasında kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, takımın 15-20 gün içerisinde toparlandığını belirterek, 6. haftadan sonra içeride ve dışarıda puanlar toplayacaklarını söyledi.

Elazığspor'da, Karşıyaka maçı hazırlıkları akşam saatlerinde başlayan antrenmanla devam etti. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan Elazığspor, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla antrenmana devam etti.

"BU TAKIM HEPİMİZİN"

Transfer konusunda gerekenleri konuştuklarını ifade eden Özat, "İmkanlarımız dahilinde yapabileceklerimizi yaptık. Gönül isterdi ki birkaç oyuncu daha alabilelim ve önceliklerimizin alternatifleri olsun. Bu takım 15-20 gündür ayakta. Bir uğraş vermeye çalışıyoruz, mücadele veriyoruz. Bu takım hepimizin" dedi.

"İYİ BİR TAKIM OLUŞTURMAK KOLAY DEĞİL"

Özat, iyi bir takım oluşturmanın kolay olmadığını vurgulayarak, "Elazığspor lige belki sağlam temeller üzerinde çıksaydı, bugün belki bu noktalarda olmayabilirdi. Elazığspor şu anda çıkar veya çıkmaz ama bir daha çıktığı zaman düşecek duruma gelmemeli. Bunu bu sene konuşmanın doğru olduğunu da düşünmüyorum. Yaşanan maddi manevi sıkıntıların yanında başkan elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben varlık olan yerde yokluk çektim ama burada olan mevcut dahilinde en iyisinin yapıldığını biliyorum. O anlamda kimseye bir şey demeye hakkımız yok. Bu oyuncular da bu ligin oyuncuları, kötü oyuncular değil" şeklinde konuştu.

"FUTBOL FARKLI NETİCELERE AÇIK"

Futbolun farklı neticelere açık olduğunu dile getiren Özat, "Biz Osmanlıspor'u yenip içeride Karşıyaka'ya da yenilebilirdik. Osmanlıspor'a yenildik, belki Karşıyaka'yı yenebiliriz de. Şunu çok net söyleyebilirim ki 6. haftadan sonra bu takım içeri dışarı fark etmeksizin puanları toplayacak. Ben bunun sözünü veririm ama 6. haftaya kadar toplayabileceğimiz en maksimum puanı toplamaya çalışacağız. Bu 1 puan olur, 3 puan olur onu bilemem ama 6. haftaya kadar en iyi puanı toplayacağız. Çünkü ondan sonra bu takım fizik olarak herkesin önüne geçecek" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığspor Ümit Özat Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title