Haberler

Elazığ: Tisav Başkanlığına Doç. Dr. Ahat Üstüner Getirildi

Kısa Adı Tisav Olan "Türkiye ve Türk Dünyası İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Vakfı" Elazığ Şubesi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Kısa adı TİSAV olan "Türkiye ve Türk Dünyası İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Vakfı" Elazığ Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

9 Kasım 2006 tarihinde vakıfta yapılan olağan genel kurul toplantısında, vakfın yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri belirlendi. Yapılan değişiklik sonucunda yeni yönetimde başkanlığa Doç. Dr. Ahat Üstüner, başkan yardımcılıklarına Prof. Dr. Gülbeyi Dursun, Yrd. Doç. Dr. Aydın Dikici, denetleme kuruluna da Prof. Dr. Ali Azman, Prof. Dr. Dursun Özer ve öğretim görevlisi İshak Çiftçi seçildi.

Yönetim kurulundaki görev dağılımının sonucunda başkanlığa getirilen Doç. Dr. Üstüner, yaptığı konuşmada, TİSAV Elazığ Şubesi'nin, kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinliklerle önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title