Haberler

Elazığ Şehit Polis Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit polis törenle son yolculuğuna uğurlandıGAZİANTEP Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve dün şehit olan polis memuru 45 yaşındaki Mehmet Öter, Elazığ'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis törenle son yolculuğuna uğurlandı

GAZİANTEP Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve dün şehit olan polis memuru 45 yaşındaki Mehmet Öter, Elazığ'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne 1 Mayıs'ta düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'nde dün şehit olan polis memuru Mehmet Öter, bugün memleketi Elazığ'da düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit polis Öter için İzzetpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Elazığ milletvekilleri, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Törende şehidin 2 çocuğundan kızı Esmanur Öter, babasının tabutunu okşarken, babası Abdullah Öter ise yakınları tarafından teselli edildi. İl Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Mehmet Öter, Garnizon Şehitliği'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Üniversitesi 1 Mayıs Elazığ Güncel Haberler

title