Haberler

Elazığ'daki Kazada Ölü Sayısı 4'e Çıktı

Elazığ'da dün meydana gelen, 3 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan İhsan Demirtağ da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Elazığ'da dün meydana gelen, 3 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan İhsan Demirtağ da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ölenlerin sayısı 4'e çıkarken, kaza sonrası kaçan otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlendiği, ancak güvenlik nedeniyle açıklanmadığı belirtildi.

Yazıkonak Beldesi'nden kurbanlık bakmak için Elazığ merkeze gelen İhsan Demirtağ, oğlu Reber Demirtağ ve kardeşi Fadıl Demirtağ ile komşuları Ramazan Özer ve Mehmet Taşdemir, dün saat 16.00 sıralarında eve dönmek için kaldırımda minibüs beklemeye başladı. Bu sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği 06 NS 420 plakalı otomobil, kaldırımda bekleyenlerin arasına daldı. Kazada, Reber Demirtağ ve amcası Fadıl Demirtağ ile Ramazan Özer olay yerinde yaşamlarını yitirirken, İhsan Demirtağ ile  Mehmet Taşdemir de ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan İhsan Demirtağ da bugün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Mehmet Taşdemir'in tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

Kazada ölen İhsan Demirtağ, oğlu Reber ve kardeşi Fadıl Demirtağ'ın, HDP Elazığ 1'inci sıra milletvekili adayı Orhan Demirbağ'ın akrabaları oldukları belirtildi.

Öte yandan, 4 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan ve kaza sonrası kaçan otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlendiği, ancak güvenlik nedeniyle adının açıklanmadığı belirtildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Taşdemir Yazıkonak Elazığ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

IgdirMobil-IOS:

Hdp 4 oy kaybetti ne güzel

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title