Haberler

Elazığ'da Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Elazığ'da demir yüklü TIR'a arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitiren 2 kişiden 1'i tabutun kapağında cenaze aracına taşındı.

Malatya’dan Bingöl’e gitmekte olan Eyüp Ateş yönetimindeki demir yüklü TIR’a, arka sağ lastiğinin patlaması sonucu Elazığ güney çevre yolundaki kavşakta durduğu sırada, aynı yönde gelmekte olan Murat Kaymaz yönetimindeki plakalı Otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen otomobilde bulunan Raşit Demir ile eşi Güllü Demir olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Otomobil sürücüsü Murat Kaymaz ve Hüseyin Bahçacı ise yaralandı. Yaralılar, Elazığ eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BİRİ TABUTTA, DİĞERİ TABUTUN KAPAĞINDA

Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından, cenazelerden biri  tabuta, diğeri tabutun kapağına konulup cenaze aracına taşındı. Cenazeler, aynı  hastanenin morguna kaldırıldı.

"ONUN GELDİĞİNİ GÖRMEDİM"

TIR sürücüsü Eyüp Ateş, aracından inip arka tarafa geçerken bir ses geldiğini belirterek, "Baktım otomobil karşıya uçtu. Aynı istikametten geliyorduk, onun geldiğini görmedim arkadan vurdu" dedi.

TAVAN TIR'IN KAPISINDA ASILI KALDI

Çarpmanın etkisi ile otomobilin tavanının TIR’ın kasasının arkasında asılı olarak kaldığı görülürken, Trafik polisleri kaza yerinde önlem alarak, yeni kazaların önüne geçmeye çalıştı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Elazığ Kaymaz Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

ismimi bende bilmiyom:

araba surmeyi bilmeyen millet

14
6
yanıtYanıtla
HADİ BEkardelen_ss_06@hotmail.com:

siz çok biliyosunuz ya siz.Kazalar bir anlık dalgınlık,uyuma,dikkatsizlik yada karşıdaki arabaların,yayaların hataları yüzünden de oluyor bunu unutma. Bu kadar büyük laflar da etmeyin.

yanıt0
yanıt0
taraf11sararinca@hotmail.com:

sana bir örnek vereyim bana araba sürmeyi bilmiyorsun güzel sürmüyorsun diyen arkadaşlarım vs hepsi gitti kaza yaptı hemde basit hatalar yüzünden! oysaki daha kontağı çevirmeden emniyet kemerini takan yol hakkı bende deyip yola fırlamayan sağını solunu kontrol eden mümkünse hız limitlerini aşmayan gözü önüme sürekli birşey fırlarmı diye ileriyi sağ ve sol çevreyi kontrol eden bir yapım var ne kendi sağlıma aracıma nede başkasının canına malına birşey gelmesin diye uğraşıp düşünen bir yapım var araç kullanırken inşallah bende bir başkasınında başına kaza gelmesin abuk subuk düşüncelerden kurtar kendini. güzel bir olay değil bu ben babasını trafik kazasında kaybetmiş biriyim çok iyi şöförlüğü olmasına rağmen kaygan yolda başka bir aracın kendisine çarması sonucu babam yaşamını yitirdi. şimdi ölünce benim babam trafikte suçlumuydu arabayı kullanmayı ilmeyen birimiydi? öyle bir olaya saçma düşünceni yazmışsın ki umarım Allah seni bu düşüncelerden arındırır

yanıt0
yanıt0
Osy:

Gök görmemish millet ! Yeni araba alinca Son surat Selektör yaparak giden millet ! SOnu böyle oluyor iste !

11
4
yanıtYanıtla
heyrankral63@hotmail.com:

Bence tır şoföründe hata var lastıgın patladı da insan araçtan eli metre trafik işareti yada levhası koymaz mı Allah rahmet eylesin ne diyelim

9
5
yanıtYanıtla
ferhat otunferhatotun@gmail.com:

adam diyor zaten indim ne olduguna bakmak için sag taraftayken ses geldi bi baktım arac diğer yere ucmus, tır soforu napsın inmeden arkasına levhayı nasıl koyacak, o hızdaki audi ne işi var sag seritte?

yanıt0
yanıt0
samsunlu:

tırafik kurallarını uymaya hız limitiyle başlamalıyır.türkiyede en fazla hız otobanda 130 dur,neden benim aracımda 260 kadran var,devlet sınırlamayı fabrikalarda yaptırmalı derim

10
3
yanıtYanıtla
orhan yurdakulorhan_barman@hotmail.com:

mükemmel tespit

yanıt0
yanıt0
Hamdi Katipoğluisotanju@yahoo.com:

O kadranı son sürat Allah ne verdiyse git diye koymuyorlar!!

yanıt0
yanıt0
ALPERENisyankar_ank24@hotmail.com:

PEKİ O KADRAN NEDEN 130 DEĞİL DE 260 NE İÇİNDİR GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE Mİ HAMDİ BEY ....!

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title