Haberler

Elazığ'da Kayıp Şahıs Ölü Bulundu

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde kayıp olan Alzheimer hastası şahıs, nehirde ölü olarak bulundu.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kayıp olan Alzheimer hastası şahıs, nehirde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kovancılar ilçesinde çocuklarının yanında ikamet eden 60 yaşındaki Mehmet Adil Şeker'in gece yarısı evden çıktığını sahura kalkan kızı fark etti. Şeker'i sokakta arayıp bulamayan çocukları, durumu Jandarma ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verdi.

Sabah erken saatlerden itibaren başlayan arama çalışmaları gün boyu devam ederken, balık tutan köylüler Adalı mezrasının Murat Nehri kıyısında suyun içinde cansız yatan bir şahsı fark ederek jandarma ekiplerine durumu bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, su yüzeyinde ölü olarak bulanan şahsın kayıp olarak aranan Alzheimer hastası Mehmet Adil Şeker olduğunu belirledi.

Şeker'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Adil Kovancılar Elazığ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title