Haberler

Elazığ'da FETÖ/PDY Operasyonu! 89 Emniyet Personeli Görevden Uzaklaştırıldı

Güncelleme:

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik Elazığ'da başlatılan operasyonda 24'ü emniyet müdürü 89 emniyet personeli görevden uzaklaştırıldı.

Elazığ'da darbe girişimine nedeniyle başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 24'ü emniyet müdürü 89 emniyet personeli görevden uzaklaştırıldı.

89 EMNİYET PERSONELİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

İstanbul ve Ankara'da yaşanan darbe girişimi nedeniyle Elazığ'da başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında 89 emniyet personelinin görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Görevden uzaklaştırılan emniyet personelinden 24'ünün, 2,3 ve 4. sınıf emniyet müdürü olduğu bildirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli, 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesinde 6 Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesinde 10 Emniyet Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinde 8 Emniyet Müdürü, 14 Emniyet Amiri, 11 Komiser, 36 Komiser Yardımcısı, 4 Polis Memuru olmak üzere toplam 89 emniyet personeli Valiliğimizce görevden uzaklaştırılarak haklarında soruşturma başlatılmıştır" denildi.

GENERALDEN SONRA 5 ASKERİ HAKİM TUTUKLANDI

Valilik, hakim, savcı ve askeri personele yapılan soruşturma hakkında da bilgi verdi. Verilen bilgide, "8. Kolordu Komutanlığında görevli Tuğgeneral Abdülkerim Ünlü ve Üsteğmen Vural Çevik tutuklanarak askeri cezaevine konulmuştur. Hakkında yakalama kararı çıkarılan 5 askeri hakimden, Hakim Üsteğmenler Muhammet Yüksek, Nurettin Açık, Mustafa Kayıkçı, Orhan Çelik çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Elazığ Kapalı Cezaevine gönderilmiştir. Şehir dışında görevli olan 1 askeri hakim hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan 24 hakim ve savcıdan 19'u evlerinde yapılan arama sonrası gözaltına alınmıştır. 5 hakim ve savcı hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. Şanlıurfa Siverek Cumhuriyet Başsavcılığında görevli 1 Cumhuriyet Savcısı ilimizde bulunan evinde gözaltına alınmıştır. Darbeye karşı personeline direnmeme emri veren 1 Komiser ve 1 Komiser Yardımcısı tutuklanarak Elazığ Kapalı Cezaevine gönderilmiştir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Valiliği İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (2)

ataman:

Bu nasıl bir olay anlamak. Çok zor. Bu kadar Adalet görevlisini, bu kadar emniyet görevlisinin suçlu olduğunu ne zaman, nasıl tespit ettin? Elinde liste var mıydı? Vardı şimdiye kadar neredeydin? Şov yapmak için zamanını mı bekledin? Bu Millete hiç mi acımıyorsunuz?

5
1
yanıtYanıtla
.....:

Hiç somut bir delil gösteren varmı. Hep soyut elde belge yok birşey yok. Birisi kafayı yedi.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title