Haberler

Elazığ Belediyesi'ndeki Usulsüzlük İddiaları

Elazığ Belediyesi'ndeki ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma ve evrakta sahtecilik iddialarıyla ilgili açılan dava kapsamında, aralarında Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, birim müdürleri ve şirket yöneticilerinin de bulunduğu 46...

Elazığ Belediyesi'ndeki ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma ve evrakta sahtecilik iddialarıyla ilgili açılan dava kapsamında, aralarında Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, birim müdürleri ve şirket yöneticilerinin de bulunduğu 46 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanıklardan Hakan Bulut, Musa Aktı, Hakan Paç ve Hamza Uslu ile avukatlar katıldı. Belediye başkanı birinci vekili Atik Birici de, belediyeyi temsilen duruşmada hazır bulundu.

Mahkeme Başkanı İsmail Sezgin'nin, davayla ilgili herhangi bir şikayetinin olup olmadığını sorması üzerine Birici, "Bizim belediye adına sanıklardan herhangi bir şikayetimiz yoktur. Olayla ilgili belediyemizin herhangi bir maddi zararı da yoktur. Bu sebeple şikayetçi değiliz" dedi.

Cumhuriyet Savcısı, dosya içerisinde bulunan bilirkişi raporları, sanık sayısı, sanıklar üzerlerine atılı eylemlerin çokluğu dikkate alınarak varsa esas hakkında mütalaada bulunmak üzere süre talep etti.

Mahkeme heyeti talebi kabul ederek duruşmayı 14 Şubat'a erteledi.

Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa

Yayıncı: Cemal Coşkun - ELAZIĞ

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title