Haberler

Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kış aylarına sayılı günler kala şehrin farklı noktalarında asfalt problemi bulunan ve deforme olmuş yol kalmaması için kentin cadde ve sokaklarında yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.


Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Aksaray Mahallesi Mustafa İspir Caddesi'nde ve Cumhuriyet Mahallesi Gergef Sokak'ta sıcak asfalt döküm çalışması gerçekleştiren ekipler öte yandan Fevzi Çakmak Mahallesi'nin farklı noktalarında yol bakım-onarım ve asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vatandaşlara daha kaliteli ve kolay bir ulaşım hizmeti sunulması amacıyla başlatılan yol-bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacağı kaydedildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Aksaray Elazığ İspir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title