Haberler

El Emeği Tespihlerini Yaralı Yakınlarına Hediye Etti

İstanbul'daki terör saldırısında yaralananların tedavi edildiği hastanelere kentin çeşitli bölgelerinden gelen vatandaşlar, yaralı yakınlarını yalnız bırakmıyor.

İstanbul'daki terör saldırısında yaralananların tedavi edildiği hastanelere kentin çeşitli bölgelerinden gelen vatandaşlar, yaralı yakınlarını yalnız bırakmıyor.

Saldırıda yaralananların yarısından fazlasının getirildiği Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesine yaralı yakınları için kurulan çadırda zaman zaman duygusal anlar yaşanıyor.

Yaralı yakınlarına destek olmak, onların duygularını paylaşmak için gelen vatandaşların bazıları da çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Bu vatandaşlardan biri olan 69 yaşındaki Fethiye Baltacı da el emeği, göz nuru tespihlerini yaralı yakınlarına hediye etmek için hastanenin yolunu tutanlardan.

Baltacı, yaptığı açıklamada, "Elimden bundan fazlası gelmedi. Hasta yakınlarımızın yanında olduğumu hissettirmek için onlara el emeğiyle yaptığım tespihleri hediye etmek için buraya geldim." dedi.

Yanında 80 tespih getirdiğine aktaran Baltacı, "Hepsi de helali hoş olsun. Tespihleri kendim yapıyorum, hepsi el emeği. Türkiyemizin başı sağ olsun. Çocuklarımıza acil şifalar diliyorum. Halep'te kalanlara Allah sağlık versin, yardım etsin... Evde de yaralılarımız, hastalarımız için bol bol dua ediyoruz. Allah hepsine şifa versin."

"Vatandaşımız yaralı yakınlarını yalnız bırakmasın"

Oyuncu Saruhan Hünel de terör saldırısında yaralananları tedavi oldukları Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Hünel, ziyaret öncesi yaralı yakınlarıyla da bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Hünel, "Türkiyemizin başı sağ olsun. Ailelere Allah'tan sabır diliyorum. Bir daha inşallah böyle bir şey yaşanmasın. Ben yıllardan beri polisin yanında olan bir insan olarak sadece şunu diliyorum insanlarımızdan; lütfen empati yapın. Bu çocuklarımız, kardeşlerimiz saatlerce soğukta görev yapıyor. Bunlar bizim evlatlarımız, vatanımızın çocukları bunlar. Şehit olan kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Vatandaşlarımız geride kalanların, yaralı yakınlarının gelip bir ellerini sıksınlar." diye konuştu.

Bu arada saldırıda daha hafif yara alan bazı polis memurları da hastanede tedavisi devam eden meslektaşlarını ve yakınlarını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hamidiye İstanbul Fethiye Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title