Haberler

Ekvador Parlamenterlerin Ziyareti

TBMM Türkiye-Ekvador Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı İbrahim Aydın, Ekvadorlu parlamenterlerin Türkiye'ye ve Antalya'ya hayran kaldığını söyledi.

TBMM Türkiye-Ekvador Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı İbrahim Aydın, Ekvadorlu parlamenterlerin Türkiye'ye ve Antalya'ya hayran kaldığını söyledi.AK Parti Antalya Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, TBMM'deki dostluk grubunun 6 Mart'ta kurulduğunu belirtti. Ekvador Ulusal Meclisi Ekvador-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Gina Godoy'un, milletvekilleri Liliana Guzman ve Fausto Cayambe ile Türkiye'yi ziyaret ettiğini anlatan Aydın, "Dostluk grubu ilk buluşmasını, 6-12 Haziran'da Türkiye'de yaptı. Antalya milletvekili olarak Antalya'yı ve EXPO'yu görmeden Türkiye'den gitmek olmaz dedim ve ziyarete iki günlük Antalya programı koyduk. Ülkemize ve Antalya'mıza hayran kaldılar." ifadelerini kullandı. Aydın, heyetin muz bahçelerini de inceleme fırsatı bulduğu, Alanya'dan memnun ayrıldığını ve muzculuk çalışmalarını beğendiğini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Aydın Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title