Haberler

Ekranda İçini Döktü

Ali Sertel ile Olan Evliliğinnden Olan Kızı İçin Dna Testi İsteyen Kayınvalidesine Cevap Verdi

ALİ SERTEL İLE OLAN EVLİLİĞİNNDEN OLAN KIZI İÇİN DNA TESTİ İSTEYEN KAYINVALİDESİNE CEVAP VERDİ

Manken-oyuncu Arzu Yanardağ, Ali Sertel ile evlenmiş ve çiftin bir kızları olmuştu. Ancak Arzu Yanardağ'ın mutluluğu kısa sürdü. Çift çocuklarının dünyaya gelmesinin hemen ardından ayrıldı. İşte ne olduysa bu ayrılığın ardından oldu. Ali Sertel'in bir travesti sevişirken çekilmiş görüntülerinin olduğu ortaya çıktı. Daha sonra travesti bir cinayete kurban gitti. Tüm bunlara göğüs geren Arzu Yanardağ'a bir darbe de Ali Sertel'in annesinden geldi. Çocuğun Ali Sertel'den olmadığını iddia eden kayınvalide Sertel DNA testi istedi.

Manken Arzu Yanardağ iddialara katıldığı televizyon programında cevap verdi. Sorulan sorulara cevap verirken gözyaşlarına hakim olamayan Yanardağ 'Kadın olarak benim böyle bir talepte bulunmam hukuken mümkün değil. Böyle bir şeyin yapılabilmesi için Ali'nin başvuruda bulunması gerekir. Eğer böyle bir talep gelirse ben seve seve test yaptırmaya hazırım' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title