Haberler

"Zamlar geldiği gibi gider" diyen AK Partili Birinci'ye Şamil Tayyar'dan tepki: Kişisel ikbal kaygısı var

Güncelleme:

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, önceki gün zamlarla ilgili "Geldikleri gibi giderler, anlık tepkiye gerek yok" ifadelerini kullanmıştı. Birinci'nin bu açıklamaları partililerinden tepki gördü. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, "Bunların kişisel ikbal kaygısıyla partiye zarar veren açıklamalarından rahatsızlık duyduğum için sosyal medya üzerinden de ifade etmek istiyorum" dedi.

Türkiye'de ekonomi alanında yaşanan gelişmeler, siyasetin birinci konusu olmaya devam ediyor. Geçmişte yaptığı çıkışlar nedeniyle çok konuşulan AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, son olarak yaptığı açıklamada, "Zamlar geldiği gibi gider, anlık tepkilere gerek yok" ifadelerini kullanmıştı. AK Partili Birinci'ye partilisi Şamil Tayyar'dan itiraz geldi.

"RAHATSIZLIK DUYUYORUM"

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, "Sosyal medya paylaşımlarında, televizyon konuşmalarında olsun kendini partinin sahibi gibi gören hatta kimi zaman partinin üzerinde bir akılmış gibi hareket eden arkadaşlarımız oluyor. Bunların kişisel ikbal kaygısıyla partiye zarar veren açıklamalarından rahatsızlık duyduğum için sosyal medya üzerinden de ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

"GEREKİRSE DOMATESİ AZ ALIRIZ GİBİ SÖYLEMLER YANLIŞ"

Partisini destekleyen kişilerin daha önceki bazı açıklamalarını yanlış bulduğunu belirten Tayyar, "Ne olacak Kurtuluş Savaşı veriyoruz, gerekirse kuru soğan yiyelim, gerekirse domates sayısını azaltırız, gerekirse bir ekmek eksik yeriz gibi söylemlerin yanlış olduğunu ifade etmiş birisiyim" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİN CANI YANARKEN EDEBİYAT YAPILMAZ"

Tayyar, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Milletin aklıyla dalga geçecek açıklamalardan hepimizin uzak durması gerektiğini söylüyorum. Milletin canı yanarken biz bunun edebiyatını yapmaya kalkarsak hem insani hem vicdani olarak hem de siyasi olarak doğru yapmış olmayız."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Mücahit Birinci Şamil Tayyar AK Parti Türkiye Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

ahmet say:

dolarmış zammış euroymuş şuymuş buymuş lar gelip geçer mühim olan vatan mühim olan sağlığımız mühim olan müslümanlığımız

39
212
yanıtYanıtla
Mahmut Kara:

Sen müslüman mısın hahahaa

yanıt59
yanıt3
Mahmut Kara:

Çakma müslüman

yanıt64
yanıt4
ERKAN :

ülken batarsa müslümanlığın kalır mı sanıyorsun?

yanıt84
yanıt7
ERKAN :

sen müslümanlığın m sini düşünmezsin yeterki akp iktidarda kalsın sana hepsi mübahtır.

yanıt53
yanıt8
Alioz:

Konunun vatanla sağlıkla muslumanlikla ne ilgisi var arkadaş. Adamlar ekonomiyi yonetemiyorlar herşeye zam üstüne zam geliyor sizde gelmiş Yarabbi Şükür diyorsunuz. Oksijen israfısınız resmen. Allah ıslah etsin sizin zihniyeti de şu ülke refaha erer belki sonunda.

yanıt48
yanıt5
Osmanlı:

Adam çözdü bak olayı.Yarından itibaren görün siz; ne pahalılık ne yüksek enflasyon ne stokçuluk ne devalüasyon ne de başka bişey, hiçbir sorun kalmayacak.

yanıt8
yanıt0
bekir yapici:

adamlar gideceklerini gördüler hirs ve kibir agir bastigindan gider ayak adeta milleti bölerek dalga gecerek yalan yanlis algilarla ve günlük siyasetle gecistiriyorlar yillar icinde kimler geldi kimler gecti siz ve koltuk degneginiz gidecek ve diger yol arkadaslariniz gibi sizleri kimse hatirlamayacak ve gelecekte bir devir Türkiyenin karanlik yillari olarak hatirlanacak.

168
31
yanıtYanıtla
ERKAN :

adamlar halktan o kadar uzaklaştı ki artık dalga geçiyorlar. adam 5 bin tl lik atkı takıyor asgari ücretten pahalı 1 metre kumaşa 5 bin tl vermiş. senin benim zamlardan ne çektiğimizi mi bilecek

190
9
yanıtYanıtla
Haydar:

İnsanların dini duygularını kullanmayı bırakın artık.Herkes dininide Allahınıda çok iyi biliyor.Vatandaş güzel bir gelecek çocuklarına iş geçim sıkıntısı çekmeden huzurlu bir hayat istiyor.

157
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title