Haberler

Yeni Nesil Güvenli Ödeme İmkânı İninal, Artık Tüm Bimeks'lerde

Teknoloji perakendecisi Bimeks, müşterilerine sunduğu ödeme imkânlarını yeni nesil güvenli ödeme platformu ininal kart ile anlaşarak genişletti.

Teknoloji perakendecisi Bimeks, müşterilerine sunduğu ödeme imkanlarını yeni nesil güvenli ödeme platformu ininal kart ile anlaşarak genişletti.

Bimeks ile ininal arasında yapılan anlaşmaya göre yeni nesil güvenli ödeme aracı ininal kart artık tüm Bimeks mağazalarından satın alınabilecek, mağaza ve web alışverişlerinde kullanılabilecek. ininal kart özellikle nakit ve kredi kartı kullanmadan alışveriş yapmak isteyenlere yönelik güvenli bir çözüm olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcı karta 750 TL limit dahilinde istediği miktarda yükleme yapabiliyor. ininal karta Türkiye çapında 10 binden fazla noktadan yükleme yapılabiliyor.

Bimeks'ten yapılan açıklamaya göre, İninal Kart sahibi olmak ve hemen kullanmaya başlamak için öncelikle Bimeks veya diğer satış en noktalarından 5 TL'ye bir ininal kart satın almak gerekiyor. Ayrıca ininal.com adresinden veya ininal cüzdan uygulamasından da anında ücretsiz sanal kart oluşturulabiliyor.

Daha sonra karta para yüklemesi yapılarak ister mağazalarda isterse internet alışverişlerinde, kredi kartının geçtiği her noktada kullanılabiliyor.

Kredi kartı istemeyenlere özel

İninal kart özellikle herhangi bir kredi kartı olmadan internette ya da sokakta alışveriş yapmak isteyen veya kredi kartı sahibi olduğu halde güvenlik, limit aşımı, borçlanma ya da faiz çekincelerinden ötürü alışverişlerinde kredi kartını kullanmak istemeyenler için ideal bir çözüm aracı. Ayrıca üzerinde nakit taşımak istemeyenler için de hem Türkiye'de hem yurtdışında kullanabilecekleri bir satın alma aracı olarak ortaya çıktı. Bu kart, kredi kartı ile alışveriş yapılan her yerde kullanılabilmesinin yanısıra internetteki tüm alışveriş, elektronik, giyim sitelerinde ve online oyunlarda da kullanılabiliyor.

Bimeks'ten ininal sahiplerine özel fırsatlar

Açıklamanın devamında, İninal Kart online oyun alışverişleri için ideal olarak değerlendirildiğinden bahsedilirken şu ifadelere de yer verildi: "Kredi kartı ihlallerinin fazlaca olduğu bazı platformlarda kredi kartı yerine ininal kart benzeri alışveriş metotlarının kullanılması gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Bimeks ve ininal kart işbirliği kapsamında tüm ininal müşterileri Bimeks'in yapacağı özel kampanyalardan da öncelikli olarak yararlanacak ve Bimeks mağazalarında gerçekleştirilmesi planlanan özel etkinliklere katılabilecekler" - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Bimeks Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title