Haberler

Verimlilik Haftası Etkinlikleri Mayıs Sonuna Kadar Devam Edecek

Resmi Açılış Töreni 18 Nisan 2011'de yapılan Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) "Verimlilik Haftası" etkinlikleri Mayıs Ayı sonuna kadar devam edecek.

Resmi Açılış Töreni 18 Nisan 2011'de yapılan Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) "Verimlilik Haftası" etkinlikleri Mayıs Ayı sonuna kadar devam edecek.

MPM'den yapılan yazılı açıklamada, Milli Prodüktivite Merkezi verimliliğini toplumsal bir amaca dönüştürmek için 1992 yılından bu yana Kuruluş yıldönümünde çeşitli etkinlikler düzenlendiği belirtildi. Açıklamaya göre, Resmi Açılış Töreni 18 Nisan 2011'de yapılan ve Mayıs Ayı sonuna kadar devam edecek olan "Verimlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans ve panellere yoğun talep gelirken, etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

-TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA ÜCRETSİZ KONFERANS VE PANELLER-

Verimlilik Haftası Boyunca, MPM uzman ve yöneticileri Türkiye'nin dört bir yanında, kamu-özel kurum ve kuruluşlar ile üniversitelerde, ticaret ve sanayi odalarında, sivil toplum kuruluşlarında konferanslar veriyor. Verimlilik yönetiminden değişim yönetimine, stratejik planlamadan Mobbing'e, stres yönetiminden zaman yönetimine 76 ayrı konuda konferanslar yapılırken, Nisan ayı boyunca verimlilikle ilgili güncel konularda 10'un üzerinde panel gerçekleştirildi.

-900 ETKİNLİK VE 54 BİN KİŞİLİK KATILIM-

2000-2010 yılları arasındaki Verimlilik Haftalarında, 900 etkinliğe 54 Bin kişi katılırken 2011 yılı için 15 Bin kişi hedefleniyor. 2011 Nisan Ayı başı itibariyle başlayan ve şu an sayısı 110'a ulaşan konferanslara 9 bin civarında katılımın olduğu hesaplanıyor. Önümüzdeki günler için ise 100'den fazla kesinlenmiş etkinlik bulunmakta.

-VERİMLİLİK HAFTASINDA ÖNEMLİ İŞBİRLİKLERİ-

MPM Verimlilik Haftasında Devlet Personel Başkanlığı ve Hacettepe Üniversitesi ile işbirliği protokolleri imzaladı. MPM'nin, Devlet Personel Başkanlığı ile imzaladığı protokol ile; Türk Kamu Personel Sisteminde kamu çalışanlarının verimlilik düzeyleri belirlenerek, bunu etkileyen faktörler tespit edilecek. Kamu personelinin verimlilik düzeyini artırmak için çözüm önerilerinin geliştirildiği ve bu önerilerin kamu personel sistemine uygulanarak verimlilik düzeyinin artırılmasının amaçlandığı bu protokol ile Türkiye'nin Kamu Personel Sistemi verimlilik açısından derinlemesine tahlil edilecek.

MPM'nin Hacettepe Üniversitesi Tüketici-Pazar-Araştırma-Danışma-Test ve Eğitim Merkezi (TÜPADEM) ile imzaladığı İşbirliği Protokolü ile verimlilik süreçlerinde "Tüketici Odaklılığını" geliştirilerek "verimlilik Hareketi'nin halka mal olmasına" yönelik kurumsal işbirliği hedefleniyor. Bu hedef doğrultusunda MPM ile TÜPADEM, eğitim, araştırma, danışmanlık, halkla ilişkiler ve yayın alanlarında ortak çalışmalar gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title