Haberler

Uşak Seramik, İtalya'da sergileniyor

Güncelleme:

İtalya'nın Verona kentinde düzenlenen Marmomac Seramik Fuarı'nda, Türkiye'nin en gözde seramikleri sergileniyor. Uşak Seramik, Türkiye'yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen ve 29 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Seramik Fuarında, Türkiye'nin en gözde seramikleri görücüye çıktı.

İtalya'nın Bologna kentinde önceki gün başlayan Seramik Fuarı, dünyanın en büyük seramik markalarının katılımıyla devam ediyor. 29 Eylül Cuma gününe kadar sürecek olan fuarda, Türkiye'nin önde gelen seramik firmalarından Uşak Seramik de yerini aldı.

Üretilen kaliteli ürünleriyle Türkiye'yi bir çok platformda gururlandırarak temsil eden Uşak Seramik'te Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Tanış, kendilerinin Türkiye'yi temsil etmelerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Fuarda yapılan çalışmalarla bir çok ülkede daha Türkiye'yi temsil etmek istediklerini dile getiren Tanış, seramik sektöründe kendileri ve Türkiye'yi geliştirmek adına çalışmalara hız kesmeden, gece gündüz devam edeceklerini açıkladı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Verona İtalya Uşak Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title